додому Новини Керівника Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області та його підлеглого затримали...

Керівника Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області та його підлеглого затримали на хабарі

1332
Служба безпеки України викрила керівника Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Тернопільській області та інспектора будівельного нагляду, на створенні системної корупційної схеми. Про це повідомляють в УСБУ в Тернопільській області. 
За попередньою інформацією досудового розслідування, посадовці налагодили механізм систематичного одержання неправомірної вигоди від представників будівельного бізнесу. За різні суми хабарів фігуранти обіцяли підприємцям сприяння у безперешкодному отриманні дозвільних документів на виконання підрядних робіт.
Сьогодні співробітники СБУ задокументували один із фактів вимагання керівником грошей у місцевого забудовника за оформлення документації для введення в експлуатацію об’єкта комерційної нерухомості.
Фото: УСБУ в Тернопільській області