додому Новини Жителів Тернополя та гостей міста запрошують покататися на теплоходах

Жителів Тернополя та гостей міста запрошують покататися на теплоходах

567

Днями на Тернопільському ставі розпочався цьогорічний сезон водних прогулянок на теплоходах «Ян-Амор Тарновський», «Капітан Парій» та «Сигма».

Подорож  на теплоходах «Ян-Амор Тарновський» і «Капітан Парій» триває 25 хвилин, вартість поїздки – 50 грн, для дітей віком від 6 до 10 років – 25 грн, для дітей до 5 років – безкоштовно.

25 грн – в одну сторону від центру до «Дального пляжу» чи назад. Звертаємо увагу! Якщо пасажир бажає зійти з теплохода на причалі «Дальній пляж», необхідно завчасно сповістити матросів.

Круїз на теплоході «Сигма» триває 45 хвилин. Вартість поїздки складає 75 грн, для дітей віком від 6 до 10 років – 25 грн, для дітей до 5 років – безкоштовно. Подорож проходить за таким маршрутом: проходженням під Білецьким мостом і заходом на «Водну арену Тернопіль» (зупинки в м-н Пронятин немає).

Здійснити водну прогулянку на теплоходах можна з понеділка до п’ятниці з 14:00 до 21:00 год, у вихідні та святкові дні – з 11:00 до 22:00 год. У дощову та штормову погоду теплоходи не працюватимуть.