додому Головні Економіка в умовах пандемії: як виживає бізнес ,прогнози на друге півріччя 2020...

Економіка в умовах пандемії: як виживає бізнес ,прогнози на друге півріччя 2020 – тема програми “Межа правди” 12 травня 20:00

2199

Міська влада з 5 травня дещо послабила карантин для тернополян, а 11 травня Уряд послабив карантин для ще більшої кількості українців. Для підприємців це – як ковток свіжого повітря. Адже досі їх бізнеси стояли “на замку”, а за порушення карантинних вимог загрожував чималий штраф.

Першими мали змогу відкритися фастфуди та стоматології. Та от зробили це не всі. Далі – літні майданчики, перукарні, салони краси, магазини із непродовольчими товарами. У цілому світі фахівці прогнозують фінансову кризу, зміну правил роботи для підприємців та погіршення економічної ситуації.

♦ Як впливає пандемія на економіку в Україні та світі?

♦ Чи зросло безробіття та які працівники затребувані зараз на ринку праці?

♦ В яких умовах доводиться зараз працювати бізнесу та чи складно це, як зміниться їх робота у майбутньому та чи варто цього чекати?

♦ Як пандемія вплине на імпорт та експорт товарів?

ГОСТІ СТУДІЇ:

– Мирослав Загорський – голова фермерського господарства “Органік Беррі”

– Володимир Гомівка – директор з маркетингу “Корпорації “Опілля”

– Володимир Бурий –  консультант, бізнес-тренер, м. Київ (он-лайн)

Про це та чимало іншого дивіться 12 травня о 20:00 у програмі “Межа правди” на телеканалі TV-4. Телефонуйте до студії (43-41-00 та 068 676 39 00) та залишайте коментарі під прямою трансляцією.