додому Новини До уваги інвесторів: у Тернополі оголосили аукціон з продажу нежитлових приміщень

До уваги інвесторів: у Тернополі оголосили аукціон з продажу нежитлових приміщень

861

Інвестуйте вигідно в нерухомість великих міст України. Зручне розташування, наявність необхідної інфраструктури та демократична ціна стануть запоруками Вашого успіху! Фонд державного майна України оголошує аукціон з продажу комплексу нежитлових приміщень у Вінниці та Тернополі. Будівлі входять до складу Єдиного майнового комплексу державного підприємства “Науково-дослідний інститут “Гелій”.

Аукціон з продажу об’єктів відбудеться 23 грудня 2020 року. Скористайтеся можливістю, інвестуйте з розумом!

Що ми пропонуємо інвесторам?

Перший обєкт — триповерховий нежитловий будинок загальною площею в 3750 кв. м., який знаходиться у місті Вінниця за адресою вул. Ватутіна, 18 (мікрорайон Тяжилів). Будівля обладнана усіма необхідними комунікаціями та розташована поряд з автостанцією “Східна”. Неподалік від об’єкта знаходяться супермаркет, будівельний ринок, парк відпочинку та стадіон. Серед іншої наявної інфраструктури: машинобудівний завод, автозаправна станція, зупинки громадського транспорту та заклади харчування.

Другий об’єкт — нежитлова будівля у місті Тернопіль загальною площею 449,1 кв.м. за адресою бульвар Тараса Шевченка, 25. Старовинна будівля у самісінькому центрі міста знаходиться поруч з головними туристичними принадами Тернополя. Неподалік від об’єкту знаходяться сучасний торгівельно-офісний центр, найстаріший діючий кінотеатр міста, театр ім. Т.Г. Шевченка та ЦУМ.

Дата проведення аукціону: 23 грудня 2020 року

Загальна стартова ціна об’єктів: 2 517 000 грн

Повна інформація за посиланням: https://privatization.gov.ua/product/yedynyj-majnovyj-kompleks-derzhavnogo-pidpryyemstva-naukovo-doslidnyj-instytut-gelij