додому Новини Для тернополян доступна інтерактивна карта відповідальності за зимове утримання міста

Для тернополян доступна інтерактивна карта відповідальності за зимове утримання міста

1256

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення протиожеледних заходів.

Так, у нашому місті працівники комунальних підприємств та підрядних організацій продовжують працювати в цілодобовому режимі для належного утримання вулично-дорожньої мережі взимку.

Дізнатись інформацію про виконавців робіт з утримання шляхово-мостового господарства м. Тернополя можна на інтерактивній карті відповідальності за зимове утримання міста 2022-2023рр.

Нагадаємо, першочергове зимове утримання буде забезпечене на проїжджих частинах вулиць, якими проходять маршрути міського громадського транспорту, розташованих на ухилах.

За належне утримання прибудинкових територій і міжквартальних проїздів у Тернополі відповідальні управителі житлового фонду (ОСББ та ЖЕКи), за прибирання прилеглої території до закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій –  суб’єкти господарювання.

При цьому варто не забувати, що за невиконання вимог правил очищення міста від снігу та ожеледиці передбачена адміністративна відповідальність.

Інформацію (з доданим фото) щодо неналежного прибирання дворів, міжквартальних проїздів мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 14 81, а при виявленні небезпечних ділянок дороги або тротуару, які не прибрані від снігу чи ожеледиці, повідомляти можна на цілодобову лінію міської ради – 1580.

Джерело сайт ТМР