додому Новини Двадцять ноутбуків передали сім’ям із прифронтових територій України.

Двадцять ноутбуків передали сім’ям із прифронтових територій України.

1065

Родини, які були змушені покинути свої домівки, а саме ті, які живуть в будинках сімейного типу та виховують дітей-сиріт отримали девайси для навчання. Пристрої закупили за сприяння Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Все для того, аби діти краще могли адаптуватися до нового місця та мали змогу комфортно навчатися.

Двадцять ноутбуків передали сім’ям внутрішньо-переміщених осіб, які проживають в будинках сімейного типу та виховують дітей-сиріт.

Ноутбуки були надані за сприяння Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій України. На початку лютого з робочим візитом на Тернопільщині побувала Ірина Верещук. Тоді міністр оглянула, в яких умовах проживають діти-переселенці у нашому краї. Відтак, після візиту чиновниця прийняла рішення передати ноутбуки для родин внутрішньо-переміщених осіб.

Загалом, сім’ї, які отримали девайси – приїхали із прифронтових територій України. І головне завдання, яке постало перед нашою областю – адаптувати дітей-переселенців до нового місця. А разом із тим, забезпечити їм гідні та комфортні умови для навчання.