додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 29 червня по 05 липня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 29 червня по 05 липня)

2727

Овен 21 березня-20 квітня

Новий тиждень для Овнів пройде досить легко. Ви нарешті зможете відпочити та розслабитися. Це чудовий період, аби подумати про своє майбутнє та скласти плани на життя. Присвятіть час лише собі, адже через незадоволення роботою та перевантаження, ви відчуваєте моральне виснаження.

Телець 21 квітня-21 травня

Цього тижня успіх буде на вашому боці. Якщо у вас є невирішені завдання чи робочі питання – новий тиждень дуже сприятливий для їх вирішення. Поставте собі нові завдання, але лише ті, які можна виконати найближчим часом. Від планів, які можуть почекати – краще утриматись.

Близнята 22 травня-21 червня

До середини тижня Близнюкам треба довести до ладу всі поточні справи, навіть попри те, що ви будете повністю завантаженими роботою. Також вам необхідно відмовитися від великих капіталовкладень, є ймовірність, що вони не окупляться

Рак 22 червня-22 липня

Тиждень для Раків буде дуже активним завдяки хорошому робочому настрою. Всі ваші проєкти завершаться успішно, а нові ідеї матимуть позитивні відгуки. Після роботи приділіть час духовним практикам, самоаналізу і медитації.

Лев 23 липня-23 серпня

Цього тижня Левам не погоджуватися на пропозиції, які, на перший погляд, здаються дуже привабливими. Намагайтеся стримувати себе, аби уникнути конфліктів з близькими.

Діва 24 серпня-23 вересня

Новий тиждень для Дів буде доволі насиченим. Усі справи, які ви відклали у довгий ящик, дадуть про себе знати. Вам потрібно буде все вирішити у максимально короткі терміни дуже швидко та якісно. Ви витратите багато сили та часу, втім успішно подолаєте труднощі, які виникли.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Цього тижня Терезам варто освоїти щось нове. Подумайте над тим, за що б ви хотіли взятися з того, чого ніколи не робили, але не погоджуйтеся на авантюрні пропозиції. Грамотно організуйте свій день та намагайтеся виконувати всі справи чітко з графіком. Таким чином, ви зможете виконати все з легкістю.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Новий тиждень присвятіть тій справі, яка приносить вам задоволення. Для вашого ж блага, уникайте спілкування з людьми, які приносять вам негатив. І не будьте занадто категоричні у своїх судженнях в особистих стосунках. Всі проблеми намагайтеся вирішувати спільно з вашим партнером.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Першу половину тижня присвятіть повсякденним обов’язкам та поточним справам. Друга половина тижня буде сприяти здійсненню давніх планів та задумів. Зберігайте спокій та критичне мислення, ваша витримка дозволить вам залишитися на висоті.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Для Козерогів тиждень буде успішним в особистому житті та у фінансовій сфері. Вівторок і середа – найкращий час для плідної роботи. Однак не захоплюйтеся дуже роботою, зверніть увагу на своє здоров’я. Вам потрібно вилікувати хронічну хворобу, яка турбує вас дуже довгий час.

Водолій 21 січень-18 лютого

Новий тиждень вдасться особливо вдалим для представників творчих професій. Якщо пощастить, Водолії зможуть в цей період встигнути набагато більше, ніж за всі попередні тижні місяця. Не зменшуйте темпу і до вихідних ви зможете похвалитися професійними досягненнями.

Риби 19 лютого-20 березня

Ваш життєвий тонус і енергетика майже на максимумі і всі ваші плани вам вдасться подужати. У п’ятницю за прогнозами астрологів у вас відбудеться важлива подія у вашому житті. Втома, яка може супроводжувати вас увесь тиждень мине після того, як ви зміните свої звички. Зараз саме вдала нагода кинути курити чи перестати вживати алкоголь.