додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 8 по 14 квітня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 8 по 14 квітня)

1762

Овен 21 березня-20 квітня

На початку тижня вам захочеться виконати якісь грошові операції або зробити якийсь внесок. Уважно поставтесь до своїх планів, особливо у п’ятницю. Утримайтеся від надмірної радощі та гучних гульбищ. Ті, хто потрапить у критичну ситуацію, можуть розраховувати на допомогу і взаєморозуміння друзів.

Телець 21 квітня-21 травня

Якщо у вас останнім часом виникало кризове фінансове становище, то очікуйте вже на початку тижня якоїсь зміни. Будьте обережні, щоб не отримати якусь травму у четвер. Закохані перебуватимуть у полоні солов’їних хорів аж до ранку. Скурпульозно ставтеся до оформлення або здачі паперів на цьому тижні.

Близнята 22 травня-21 червня

Творча праця, спокійний відпочинок мають бути девізом цього тижня. Перевірте свої можливості в тому, чим ви займалися останнім часом, і зважте, чи потрібно докладати зайві зусилля і нести витрати задля того. Тиждень досить сприятливий для поїздок, різних комерційних, ділових контактів. Утримайтеся від надмірностей, особливо у компаніях у суботу. Знайте: все минає, а тому будьте уважніші до тих, хто вас любить.

Рак 22 червня-22 липня

Протягом усього тижня будете заклопотані справами на роботі і вдома. Вам можуть допомогти справитись з клопотами ваші знайомі. У людей, зайнятих комерцією, справи ітимуть повільно, а керівників чекають успіхи, їм вдасться розв’язати безліч справ. Закохані матимуть багато приємностей у понеділок, середу і неділю. У дорозі можливе знайомство зі своєю майбутнею долею.

Лев 23 липня-23 серпня

Якщо ви збираєтесь відпочивати, то зробіть це саме зараз. Взаєморозуміння і навіть повагу отримаєте у колективі і у сім’ї. Романтичний настрій спонукатиме вас пофліртувати, унаслідок чого закохаєтесь надовго і серйозно. Знайте, що час сприяє вам у будь-якій справі – скористайтесь цим. Не відкладайте поїздок і оформлення цінних паперів, зробіть це до четверга. Обережно за кермом вкінці тижня.

Діва 24 серпня-23 вересня

Ви матимете популярність або здобудете якусь славу. Випадково, але надовго закохаєтесь або опинитесь у якомусь цікавому місці. Якщо маєте зробити серйозні зміни у своєму житті, то дійте негайно. Початок тижня досить сприятливий для вкладів, фінансових операцій, укладання угод, далеких поїздок. Малосприятливий день – п’ятниця.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Все у вас змішається «як у домі Оболонських». Приємні події і невизначені дії, сплеск кохання і втрата любовних почуттів, фінансові прибутки і непередбачені витати, веселі компанії і різкі розчарування, – все може бути на цьому тижні, досить активному тижні. Обережно поводьтеся з грішми – не довіряйте незнайомим людям.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Вам потрібно робити і говорити те, чого від вас вимагає момент. Не відходьте від своїх планів, дотримуйтесь слова і старайтесь більше побути вдома, у колі рідних. Не заводьте серйозних знайомств, а далекі і близькі поїздки відкладіть на потім. Рідним потрібно із розумінням поставитись до своїх Скорпіонів, бо їм зараз нелегко.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Настав час ваших творчих і трудових злетів. Ви легко вписуєтесь у різні компанії, вас чекають і люблять, справи домашні влаштовані. Знайдете те, що шукали і отримаєте те, чого так довго чекали. А кохана людина осипле вас вишуканими словами і поцілунками. Небезпечними можуть бути для вас середа і п’ятниця.

Козеріг 22 грудня-20 січня

З початку тижня можете оперувати великими грішми або мати якісь прибутки. Різко зміниться ситуація на роботі у гірший, або, навпаки, ліпший бік. Друзі та знайомі зроблять цікавим ваш вільний час. Людина з під знаку Рака чекає ближчих стосунків з вами ті, хто зв’язані з технікою, будьте обережні у понеділок і п’ятницю.

Водолій 21 січень-18 лютого

Початок тижня досить вдалий і прибутковий, а кінець може виявитися безрезультатним а взагалі, час сприяє вашому духовному та фізичному розвитку. Можете сподіватись на підтримку друзів. Не позичайте і нічого не віддавайте нікому. У дорозі уважно з грішми.

Риби 19 лютого-20 березня

Щоб добитись бажаного, треба іти на компроміс. Не відкладайте справ «на потім». Тиждень принесе багато нової інформації, побуваєте у цікавих компаніях, за рахунок спонсорів добре відпочиньте. Не витрачайте зусиль на подолання зіпсованих стосунків із дорогою для вас людиною – все стане на своє місце і вирішиться само собою.