додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 28 жовтня по 3 листопада)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 28 жовтня по 3 листопада)

3624

Овен 21 березня-20 квітня

Не дивлячись на різні проблеми, які можуть спіткати вас у цей час, ви маєте вчитись радіти від дрібниць. Бо все скоро плинне. Будь-які пропозиції, що поступатимуть, потрібно добре обдумувати та аналізувати. Ділові партнери можуть нервувати вас, а ті, хто вас оточує можуть поводитись якось підозріло. Очікуйте сюрпризів на любовному фронті.

Телець 21 квітня-21 травня

У ці осінні дні маєте шанс вирішити чимало різних питань. Дипломатично загладжуйте будь-які конфлікти, або суперечки, що можуть виникнути всередині тижня. Вирішуйте важливі справи з керівництвом. Ситуація у фінансовій сфері покращиться, а у декого просто все піде досить гладко. У вихідні насолоджуйтесь всім тим, що вам підкидає доля.

Близнята 22 травня-21 червня

З початку тижня до своїх обов’язків, де б ви не знаходились ставтесь відповідально. Можливі тертя з начальством. Працюйте зі своїми партнерами і особливо з зарубіжними. Поїздки мають бути досить вдалими. Вкінці тижня вас чекає багато романтики.

Рак 22 червня-22 липня

Використайте усі методи, які вестимуть вас до успіху. Вирішуйте фінансові та професійні справи. Когось підвищать по службі. Досягнуть вершин всередині тижня наполегливі та працьовиті. Спілкуйтесь з діловими партнерами, вашими ідеями будуть захоплюватись як друзі, так і начальство. Вкладайте кошти у цінні для вас справи. Купуйте і продавайте. Вихідні бажано провести вдома.

Лев 23 липня-23 серпня

Цей тиждень подарує багато важливих зустрічей і корисних контактів – зірки гарантуватимуть успіх у творчій і фінансовій діяльності. Ділитися особистими секретами не бажано. Фортуна прихильна до тих, хто вміє тримати язик за зубами. У вихідні не затримуйтесь вдома, ваші плани мають бути реалізовані.

Діва 24 серпня-23 вересня

А кінець жовтня і початок листопада для більшості представників цього знаку буде сприятливим. Ви відчуєте підтримку фортуни. Розслаблятись не бажано, бо деякі недоброзичливці можуть активізуватись, що може зашкодити вирішенню старих проблем. Вкінці тижня більше опирайтесь на власну інтуїцію.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Ви маєте шанс поліпшити своє життя в будь-якому напрямку. Шукайте заняття, які приносять користь, і намагайтесь уникнути непродуманих і непотрібних розмов та пліток. Сподівайтесь на вигідний підробіток. На вихідні друзі або знайомі запропонують спільний відпочинок.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Все буде мінятися. Тиждень пройде без душевних хвилювань, але в середині тижня прийдеться попрацювати над стосунками з другою половинкою. Жінки будуть почувати себе вільно і впевнено та радітимуть різним сюрпризам. Очікуйте цікавих пропозицій і зумійте проаналізувати їх. Перед вихідними фінансове становище покращиться.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Уважно скрізь, де б ви не знаходились. Продумайте кожен свій крок, дії мають бути виважені і точні. Різних угод тепер не підписуйте. З опонентами старайтесь не сперечатись і менше зустрічайтесь з ними. В особистому житті можуть бути несподіванки і різні складнощі. Допустимі непередбачені витрати.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Налаштуйтесь на досить вдалий тиждень з сюрпризами долі і покровительством фортуни. Більше спілкуйтесь з потрібними людьми, ви легко налагодите контакт з діловими партнерами і знайдете впливових покровителів. Не розкривайте усі карти перед спонсором. У вихідні вирішуйте побутові клопоти.

Водолій 21 січень-18 лютого

Якщо ви чогось не завершили як вдома так і в професійному плані, маєте шанс цього тижня втілити у життя. Вмійте поєднати проблеми дому і роботи. Навчайтесь і самі когось навчайте. Організовуйте майстер класи, проводьте презентації і пізнавальні курси. Вихідні присвятіть спілкуванню з друзями та родичами.

Риби 19 лютого-20 березня

На цьому тижні сміливо плануйте фінансові операції – фінансова удача на вашому боці. Будете насолоджуватись теплим спілкуванням з коханими і близькими людьми. У середу уникайте зустрічей з незнайомцями, бо можете мати складнощі на довший час. На вихідних очікуйте сюрпризів.