додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка з 5 червня по 11 червня

Гороскоп від Івана Круп’яка з 5 червня по 11 червня

2917

Овен 21 березня – 20 квітня

Цього тижня в Овнів буде багато мотивації та енергії, щоб реалізувати безліч своїх ідей та завдань. Особливо вдалий тиждень для бізнесменів, буде багато нових можливостей. У другій половині тижня будуть невеликі подорожі, на які краще налаштуватися позитивно, щоб вони не втомлювали.

Телець 21 квітня – 21 травня

Тельцям у цей період потрібно подбати про себе та своє здоров’я. Можливо прийдуть гості , спілкування з якими буде корисним для вашого майбутнього.

Близнята 22 травня – 21 червня

Близнюки возз’єднаються зі старими друзями, пропрацюють старі рани та почнуть усе з чистого аркуша. З другої частини тижня можуть бути проблеми зі здоров’ям, особливо в ділянці шлунка.

Рак 22 червня – 22 липня

Ракам бажано приділити увагу ментальному здоров’ю та попрацювати зі своїм стресом. Важливо займатися більше тим, що приносить радість та комфорт, щоб налаштуватися на позитив.

Лев 23 липня – 23 серпня

Левам треба буде проявити свої вроджені лідерські якості на роботі та у спілкуванні. Також буде можливість скористатися своїми творчими здібностями, щоби оточуючі помітили вашу індивідуальність.

Діва 24 серпня – 23 вересня

Діви мають багато подорожей. Рекомендація не їхати поїздом, а користуватися автотранспортом.

Терези 24 вересня – 23 жовтня

Терезам у цей період важливо залишатися спокійними, щоб зберегти розум у здоров’ї. Також можуть вирішуватись судові питання.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада

Скорпіони присвятять тиждень самоаналізу та особистісному зростанню. Уникайте конфліктів на тижні, хоч це і буде складно – можуть виникати непорозуміння.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня

Стрільці розширять світогляд і відчують радість життя. Гарантовані цього тижня нові враженням, які надовго залишаться добрими спогадами.

Козеріг 22 грудня – 20 січня

Козероги зосередяться на самодисципліні та завзятості задля досягнення своїх цілей. Буде багато відповідальності у цей період.

Водолій 21 січня – 18 лютого

Астрологи радять прийняти зміни в житті і прагнути свободи у всіх сферах життя, просуваючи свої ідеї та яскраво показуючи свою індивідуальність.

Риби 19 лютого – 20 березня

 У Риб добре працюватиме інтуїція та емпатія. Можливо, необхідно буде підтримати когось із близьких та дати пораду. Наприкінці тижня вони будуть винагороджені за свою доброту.