додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 5 серпня по 11 серпня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 5 серпня по 11 серпня)

2111

Овен 21 березня-20 квітня

Бажано зібратися з усіма силами, бо проблеми в сімї стануть причиною чималих клопотів. Не ламайте собі голову над цим, якщо хтось вас буде в цьому звинувачувати, або зробить наклепи, це буде цілком безпідставно. Згодом все вирішиться. Очікуйте романтичного знайомства, яке надовго западе у душу. Обережно за кермом і при роботі з механізмами.

Телець 21 квітня-21 травня

Якщо ще недавно ви зробили декілька необачних вчинків і опинилися зовсім в не в тому оточенні, в якому хотіли б бути, то тепер вміло потрібно все поправляти. Вам доведеться на деякий час залишитися на самоті. Складна ситуація на роботі врешті вирішиться на вашу користь і в цьому допоможе вроджене вміння іти на поступки там, де сили не рівні. В особистому житті з’являться не лише перспективи, але й можливість вибрати.

Близнята 22 травня-21 червня

Можете визначитися що важливіше любов чи робота. Літо надихає на романтику. Якщо про вас говорять поза очі, пліткують, то це є справа тих, хто це робить, а вам хочеться робити своє. Запальне кохання службового роману піддасть адреналіну. Та попри все збережете добре ім’я та хорошу репутацію. Займіться кар’єрою. Вам запропонують ділове співробітництво. І можливо нову посаду.

Рак 22 червня-22 липня

Перші дні тижня будуть заповнені суєтою та намаганням вирішити всі проблеми одночасно. Звертайтесь до своїх друзів, покровителів, які безперечно зрозуміють і допоможуть вам. Поїздки і будь-які контакти додадуть упевненості і навіть зміцнять ваші позиції. У коханні появиться нова пасія, або той, хто опустошить вашу душу, очікуйте приємного сюрпризу. Якщо втрачаєте голову, добре подумайте про вчинки.

Лев 23 липня-23 серпня

Настає час, коли потрібно бути пильним і дуже уважним. З ніким нічого бажано не обговорювати на високих тонах. Не поспішайте купувати щось знане, дуже ощадно витрачайте свої кошти. До близьких будьте ніжними і чутливими, глибше вникайте у їхнє життя. Якщо вам доручать важливе і відповідальне завдання, виконайте його сумлінно і старанно. Це буде показником для вас на подальший час.

Діва 24 серпня-23 вересня

Ця семиденка буде для більшості досить цікава. Зверніть увагу на різноманітні пропозиції, а також вмійте вдало виставити свої ідеї. Бадьорості вам має додати цікава зустріч, вона буде цілком випадковою, але дуже корисною і повчальною для вас. У вихідні насолоджуйтесь спілкуванням, або відпочинком на природі.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Якщо на початку тижня вам запропонують поїхати у відрядження, то добре подумайте, чи вам це потрібно. Більш вдалішим для такої справи буде наступний тиждень, а от у справах амурних ніяких обмежень. Не засиджуйтесь вечорами в офісах, або вдома, а весь вільний час присвятіть флірту і романтичним пригодам.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Незважаючи на ваші безмежні властивості настав час зупинитися і оглянутись навколо. Ситуація не надто вдала для прийняття важливих рішень. Крім того зараз не обставини залежать від вас, а ви від обставин. Перечекайте і все буде добре. Якщо у вас виникнуть труднощі, то їх допоможе вирішити кохана особа.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Ваша відверта демонстрація власної гідності може виявитися недоречною. Тому стримуйтесь від різних кроків і гарячкових рішень. Усі плани у фінансовій справі можете втілити у життя. На особистому фронті ймовірні непорозуміння. Любіть свого партнера таким, яким він є і тоді ви легко досягнете взаєморозуміння.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Цього тижня вас чекає успіх в усіх важливих справах, якщо будете енергійними і ініціативними, наполегливими. Складна ситуація вимагатиме швидкого прийняття рішень. Зате у коханні настав час будувати плани і втулювати їх у життя. Будьте гнучкими і не наполягайте на своєму, бо можете зіпсувати стосунки з коханою людиною.

Водолій 21 січень-18 лютого

Час, коли можете зробити набагато більше, аніж в інший час. Вам запропонують участь у ризикованій справі, і хоча ризик не ваша стихія, все ж таки не відмовляйтесь, бо вас чекає несподіваний успіх. Якщо ваш об’єкт пристрасті не звертає на вас уваги, не впадайте у депресію. Більше оптимізму! Адже любовні перепитії спрогнозувати неможливо. Наприкінці тижня матимете чудовий шанс досягти свого, то ж скористайтесь цим.

Риби 19 лютого-20 березня

Дійте в усіх напрямках життя. Ви маєте хорошу нагоду просунутись по службовій драбині, тож не сидіть дома склавши руки. Цього тижня можливі відрядження, ділові зустрічі та вигідні угоди. Ви гарно виглядаєте, у вас достатньо енергії. Успіхи скрізь гарантовані.