додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 5 серпня по 11 серпня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 5 серпня по 11 серпня)

1771

Овен 21 березня-20 квітня

Якщо хтось зробить щось незвичне вдома, не поспішайте з ним сваритись. Відреагуйте на це жартом – так буде найкраще. Вирішуйте справи, укладайте угоди. Випадкові зустрічі можуть змінити ваше ставлення до звичного.

Телець 21 квітня-21 травня

Приємна співпраця з цікавою особою збагатить ваш кругозір. Використайте цей тиждень для навчання і набуття навичок для роботи на комп’ютері. Вдалий час для комерційних поїздок та покупок важливих речей для дому та офісу.

Близнята 22 травня-21 червня

Наступного тижня вам захочеться прийняти остаточне рішення одо продажу важливої речі або нерухомості, але не робіть це зараз. Все добре обдумайте, навіть якщо обставини будуть тиснути на вас. Ваша поведінка буде дивувати тих, хто давно вас знає. Вихідні проведіть у праці – це додасть вам бадьорості.

Рак 22 червня-22 липня

Випадково можете дізнатися таємницю, яку від вас приховували. Причиною можуть стати мама, сестра, сусід. Для вирішення справ вдалими будуть середа і четвер, а у п’ятницю і суботу остерігайтесь аферистів. У вихідні відвідайте своїх друзів, або запросіть їх до себе.

Лев 23 липня-23 серпня

Чоловіки можуть мати цікаві зустрічі. Вас чекає спокуса. Це може перевернути ваші плани. Маєте триматись на висоті, бо у вас багато важливих справ, які планували на літо, а воно вже закінчується. Доведеться щось поєднувати. Вирішуйте проблеми з постачанням. Остерігайтесь крадіжок.

Діва 24 серпня-23 вересня

Цього тижня необхідно бути більш вимогливим до свої дітей, або до членів сімї. Якщо вони заслужили покарання, то краще, щоб зробили це ви, а якщо відчуваєте провину за свої вчинки, то зумійте покаятись. До своїх справ не залучайте випадкових людей.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Якщо у вас на роботі стануться зміни, що вимагають вашої безпосередньої участі, постарайтесь прийняти правила гри, які вам пропонують, і ви будете у виграші. Старайтесь бути цілеспрямованими та наполегливими. Вихідні проведіть на природі, адже літо закінчується.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Несподівано можуть запропонувати нову роботу. Рішення доведеться приймати швидко. Якщо ви розгубитесь, або злякаєтесь змін, можете пропустити щось важливе. Тому краще погодьтесь і не відволікайтесь. Неочікувані зміни можуть відбутись у когось з близьких. Старайтесь вирішити якомога більше того, що задумали.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Буде можливість поїхати на роботу далеко від дому, або тривале службове відрядження. Якщо вам негайно потрібно вирішити службове питання, залучіть фахівців. Без згоди начальства не робіть жодних ризикованих справ, як би вам цього не хотілось. Розраховуйте на успіх у коханні.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Ретельно готуйтесь до важливої справи. Якщо навіть між вами і вашими друзями виникнуть непорозуміння, обов’язково зробіть висновки і прийміть рішення. Якщо виникнуть перешкоди, долайте їх розумно.

Водолій 21 січень-18 лютого

Якщо ваша недовіра пов’язана з грошима, маєте бути уважні. Обережно приймайте рішення. Вмійте миттєво реагувати на обставини, що склалися. В особистому житті дотримуйтесь стабільності. Організуйте активний відпочинок.

Риби 19 лютого-20 березня

Можете зіткнутись зі змінами, а хтось зі зміною життя або переїздом. Дехто до цього буде ставитись спокійно. Без зайвих вагань. У будь-якому разі визначте, що для вас є першочерговим. Вдалими будуть спроби покращити своє матеріальне становище. Можливе захоплення кимось із вашого оточення.