додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 27 травня по 2 червня )

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 27 травня по 2 червня )

1714

Овен 21 березня-20 квітня

Попереду цікаві події, що сприятимуть поліпшенню добробуту, особливо, якщо відразу не зробите значної покупки, яка не дуже буде вигідною. У кінці тижня недалека поїздка до родичів чи знайомих, де почуєте цікаву новину.

Телець 21 квітня-21 травня

Намагайтеся бути корисними близьким людям, зробіть їм якусь послугу. На цьому тижні будете у центрі уваги товариства чи родини, не обділить вас теплими почуттями і кохана людина. У матеріальному плані значні, але корисні витрати.

Близнята 22 травня-21 червня

У понеділок і вівторок чекайте сімейних непорозумінь. Отож, будьте врівноважені. Настрій поліпшиться завдяки гостям, які завітають у другій половині тижня. У вихідні відпочиньте на природі.

Рак 22 червня-22 липня

Ви мрієте про зустріч з людиною, якій симпатизуєте, тож проявіть ініціативу, зробіть крок на зустріч, і все владнається якнайкраще.

Лев 23 липня-23 серпня

Зміни, до того ж значні, почнуться несподівано і це дасть змогу в майбутньому зайняти вищу посаду або перейти на іншу роботу. Не бійтеся при цьому ризикувати. На особистому фронті можливі негаразди, бо ви не завжди уважні до тих, хто поруч з вами.

Діва 24 серпня-23 вересня

Можливі цікава подорож і розваги у новому товаристві. Взагалі цей тиждень буде сповнений радісними моментами у приватному житті. Постарайтесь зробити щось приємне батькам чи дітям, особливо якщо вони у ці дні далеко від вас.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Хоча зараз початок літа, але тиждень почніть у напруженому діловому ритмі, бо від цього залежить ваш авторитет у майбутньому. Не давайте коханій людині приводів для ревнощів, вихідні проведіть разом.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Поставтесь з увагою до свого здоров’я, відвідайте лікаря. Обмежте вживання спиртного. Постарайтесь добре відпочити у колі сім’ї. Одержите солідний подарунок від давнього приятеля чи родича, можливо, й від коханого.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Будьте терплячі стримані, розсудливі, інакше вас чекають ускладнення в навчанні чи на роботі. Ваша розважливість обереться подвійною вигодою – моральним заохоченням і фінансовим успіхом. Друга половина тижня буде безхмарною.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Нові несподівані знайомства виявляться корисними. Матимете справи з впливовими людьми, вас гідно поцінують. А ось побут ви дещо занедбали. Перегляньте свою поведінку щодо коханої людини, вона варта більшої уваги.

Водолій 21 січень-18 лютого

Убезпечте себе від будь-яких матеріальних витрат, а от у передлітніх витрат – не будьте скнарою. Друга половина тижня сповнена приємних зустрічей, добрих новин, сімейного затишку.

Риби 19 лютого-20 березня

Підтримуйте добрі стосунки зі своїми знайомими, вони допоможуть у підготовці різних документів. Хоча спланована вами подорож відкладена, але цей тиждень буде приємною паузою від щоденних клопотів і частих поїздок.