додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 по 30 грудня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 по 30 грудня)

2052

Овен 21 березня-20 квітня

У вас виникло бажання вирушити у далеку дорогу або щось змінити у своєму житті. Поліпшиться стосунки з домашніми. Можна вважати, що настала світла смуга, в якій все, що колись роз’єднувало вас, зникло назавжди. Можете мати побутові проблеми, щось зламається, але не розраховуйте на допомогу, а самі знайдіть шляхи усунення. Непоганий час для купівлі чогось важливого для дому.

Телець 21 квітня-21 травня

Доведеться докласти чимало зусиль, щоб отримати якісь борги або колись зароблені гроші. Хтось може взяти на себе якісь функції і опинитися зовсім не в своїй ролі. У середині тижня декому пощастить прискорити хід справ, що давно почали припадати порохами. Також в середині тижня будете особливо агресивні, можливі розлад стосунків і сварки. Більше думайте над своїми діями, а не вирішуйте справ спонтанно.

Близнята 22 травня-21 червня

Вам заманеться повернутись до захоплення кількарічної давності, навіть матимете від того невеликий спокій на душі. Це викличе неоднозначну реакцію з боку чоловіка або дружини. Будьте менше довірливим. Ви отримаєте визнання керівництва або тих, хто давно з нерозумінням ставився до вас. Поїздки будь-якого характеру будуть вдалими, однак не варто вирушати у дорогу у четвер. Вирішуйте грошові питання в установах, позичайте і вкладайте гроші.

Рак 22 червня-22 липня

Наступного тижня ви будете досить агресивні. У вас з’явиться намагання домінувати над кимось. Через досить хитке фінансове становище і невпевненість у завтрашньому дні багато представників цього знаку захочуть щось змінити у своєму житті. Люди старшого віку мають берегти своє здоров’я, особливо в середині тижня. Не розчаровуйтесь, якщо не вдасться щось в дорозі або громадському місці. Досить вдалий для кохання кінець тижня, особливо для самотніх і розлучених.

Лев 23 липня-23 серпня

Ви активно будете готуватись до короткочасної поїздки чи відпочинку. У справі, що може виникнути у середу чи четвер, допоможуть колишні партнери або друзі. Молодих чекає захоплення чи серйозне почуття, що спонукає до неординарних дій. Свою любов не зможете приховати і про неї довідається ваша половина. Досить комфортним цей тиждень буде для людей творчих і науковців.

Діва 24 серпня-23 вересня

Візьметесь за справу, яка змінить ваш світогляд. Те, що колись відхиляли, сьогодні стане дуже актуальним. Можна займатися оформленням цінних паперів майнового або ділового напрямку. Розширите сферу впливу у якісь діяльності. Потрапивши у вихідні в компанію або на семінар чи зібрання, зможете легко знайти те, що цікавить вас. Не старайтесь, особливо у середу, комусь нав’язувати свої переконання або відстоювати свою точку зору, бо через це ви можете потрапити у незручне становище.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Можете опиратись на власну інтуїцію, щоб обійти усілякі перешкоди на шляху до запланованої мети. Не піддавайтесь на вмовляння якщо навіть надокучатимуть вам. Пасуйте, якщо побачите, що ви неправі, особливо перед жінками, бо різних приємних і не дуже клопотів матимете від них майже весь тиждень. Можливі розчарування в справі, що недавно давало прибуток.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Різні справи, що мають перспективну мету, краще вирішуйте у першій половині тижня. Не виключено, що отримаєте інформацію, що різко змінить ваші погляди на те, чим ви тепер займаєтесь. І не кляніть долю, якщо все, що ви так уявляли собі, стане мильною бульбашкою. Можливі розчарування в людині, з якою тривалий час маєте ділові стосунки.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Будете старатись досягти поставленої мети за будь-яку ціну, можливі фінансові витрати, що скоро окупляться. Вашим авторитетом або вашим ім’ям хтось захоче скористатися у власних цілях.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Постарайтесь протягом тижня приглядатись до подій, що відбуваються навколо вас. Зорієнтуйтесь на правильному виборі позиції у спірному питанні. У вас виникне питання залучення до спільної справи тимчасового характеру. Жінкам Козерогам цей період принесе чимало пригод, можливі і цілковиті розчарування.

Водолій 21 січень-18 лютого

Заплановану поїздку можете відкласти на якийсь час. Вже у понеділок чекайте розв’язку вирішального для вас питання щодо когось з молодших членів сім’ї. Можливо, на роботі контролюючі органи змусять зайвий раз похвилюватись, але висновок задовольнить обидві сторони. Декому прийдеться подумати про заступництво.

Риби 19 лютого-20 березня

Якщо ви ділова особа доведеться пробивати якусь справу і переконувати начальство у своєму баченні проблеми. Не відкладайте важливої роботи на кінець тижня і не передоручайте важливих завдань. Дійте чітко, цілеспрямовано навіть хитро при вирішенні важливого питання у четвер. Ви будете інтелігентні і привабливі, що прихилятиме до вас людей. З розумінням до вас поставляться у державній установі.