додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 22 по 28 квітня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 22 по 28 квітня)

2383

Овен 21 березня-20 квітня

Чекайте зміцнення своїх позицій, авторитет зростатиме. Вас чекає удача, навіть, якщо хтось захоче щось зіпсувати. У спільній справі будьте більш активніші, бо хтось захоче обійти вас і поза спиною зробити нечесні речі. У вихідні не зашкодить добре відпочити, відключитись від усіх справ.

Телець 21 квітня-21 травня

Можна сказати, що на цей період у вас життя ітиме як на замовлення. Якщо ви начальник, то ваші підлеглі будуть працювати досить добре і легко буде ними керувати. Домашні і любовні справи теж ітимуть досить добре. Ділові зустрічі наберуть зовсім інших обертів.

Близнята 22 травня-21 червня

Вам, як і раніше, не потрібно опускати руки, якщо не все виходитиме по вашому. Обережними будьте з грішми, а також при роботі з механізмами. Подбайте про своє здоров’я. проводьте потрібні вам зустрічі, презентації, робіть ті речі, які потрібні вам і які принесуть вам вигоду. У вихідні добре відпочиньте.

Рак 22 червня-22 липня

Більш активним тиждень передбачається для жінок. Вас чекає знайомство, яке згодом може перерости у великий довготривалий роман. Вам захочеться щось змінити. Можлива серйозна тріщина у сімейному житті. Повернетесь до колишньої справи в торгівлю чи бізнес. З початку тижня очікуйте довгообіцяючої передачі або звістки.

Лев 23 липня-23 серпня

У Левів ставлення до друзів або коханої особи зміниться. Ви зможете переінакшити свої стосунки, внести новизну. Контролюйте свої витрати, особливо у вихідні та передвихідні дні. Початок наступного тижня очевидно змінить ваші орієнтири, про що доведеться зробити якесь важливе рішення або взяти відгул чи відпустку.

Діва 24 серпня-23 вересня

Бажано від початку і до кінця тижня не драматизувати ситуацію, якщо на вас будуть тиснути або змушувати робити те, на що ви ніяк не погодитесь. Постарайтесь більше часу провести у компанії знайомих і людей, які зможуть зрозуміти вас. Від них багато навчитесь і переймете щось для себе. Це той час, коли ви можете вільно висловлюватись і сказати все, що ви думаєте.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Помиляються всі, особливо ті, хто багато працює і ризикує. А у вас саме зараз такий час. Вас можуть шантажувати, або вимагати робити щось таке, чого ви ніколи не робили і навіть не знаєте як це робити. Не застосовуйте жодних методів оборони і не розповідайте про свої проблеми. Це складний період, який швидко мине.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Максимум уваги приділіть тій справі, яку розпочали раніше. Тепер з’явиться шанс виправити становище і змінити життя. Потреби будуть зростати, але й можливості теж. Чоловіків Скорпіонів може підвести довірливість, через що потім доведеться червоніти, або отримати стрес. Обережно за кермом.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Стосовно фінансових справ, то час буде нестійкий. Думайте викручуватись як самі знаєте. Хоча хтось зуміє допомогти, але це не буде тішити вас. Ваші потреби будуть зростати. Передбачається тимчасова поїздка. Вихідні проведіть спокійно.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Зірки обіцяють деякі приємні зміни. Справа, у якій донедавна сумнівались виявиться актуальною. Емоційний підйом буде позитивно впливати на ваш фізичний і духовний стан. Захочете багато зробити і розпочати якусь важливу справу. Ближче вихідних вас чекає цікава ситуація.

Водолій 21 січень-18 лютого

Період великих випробовувань. Дехто захоче перевірити вас на зрілість. Ваша пропозиція буде прийнята або відкладена на певний час. Бажано не квапити цього процесу. Додаткового клопоту у вихідні можуть додати діти. А старші люди відчуватимуть тимчасову впевненість.

Риби 19 лютого-20 березня

В загальному наступний тиждень передбачається більш вдалим аніж попередні, особливо в кінці. Його можна віднести до спокійних, без суєти, але справи якісь ще вирішити не вдасться. Працюватимете на перспективу. Не допускайте прорахунків у п’ятницю.