додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 18 по 24 березня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 18 по 24 березня)

1947

 

Овен 21 березня-20 квітня

Спершу у вас буде таке відчуття, немов долаєте невидиму перешкоду. До того ж, не матимете можливості що-небудь зробити відкрито. Вам доведеться стримувати власні бажання і пожертвувати особистими інтересами. Можливо, вас розчарує людина, яка є для вас великим авторитетом і надією. Пізніше потрапите у незнайомий колектив і знайдете «дивних» знайомих. Випадково знайдете того, хто реалізує ваші плани і сподівання.

Телець 21 квітня-21 травня

Не зупиняйтеся і не розчаровуйтеся – прийнятний результат отримаєте після тривалої спільної праці. Але не розраховуйте на багато що. Компенсацію отримаєте зовсім у іншому місці. Однак, те, що ви знайдете, відповідає вашим планам. Наступний крок – щоб досягти чогось, потрібно щось зруйнувати. Будьте готові – у ваші плани втручатиметься дещо стороннє, незвичне, нерегулярне.

Близнята 22 травня-21 червня

Буде дуже важко спілкуватися з керівництвом і людьми, які обіймають вищу, ніж у вас, посаду, мають привілеї або права на вас. Жаль, але вони зруйнують те, що ви так старанно планували. Але не вважайте це програшом – у такий спосіб позбудетесь зайвого клопоту та обтяжливих зобов’язань. У понеділок, середу і п’ятницю будьте у всеозброєнні – розпочинаєте суперництво і відкриту боротьбу. Паралельно складатимете плани на далеку поїздку..

Рак 22 червня-22 липня

Вам може бути важко, якщо розпочнете емоційні та ідеологічні баталії (тут і втратите чимало сил). Також не варто одному братися за роботу, яка вам не під силу. Вам потрібен досвідчений партнер. Врахуйте, долаючи якусь перешкоду, можете повністю вкластися. Через роботу і напруження може порушитись сон і режим. Черговий період, коли ви повинні щось подолати у своєму житті і звільнитись від зайвого вантажу.

Лев 23 липня-23 серпня

Варто застерегти вас – наступає напружений, а для декого і стресовий тиждень. Для ділових людей це фінансові проблеми, можливі втрати, борги. Зазнаєте сильних і суперечливих почуттів до коханої людини. У понеділок, середу і п’ятницю переживете сильне потрясіння, але, зрештою. Не настільки трагічне, а швидше, схоже на катарсис і звільнення. Це не криза. Ваші любовні і фінансові стосунки «застоялись» і тому потребують гарного струсу.

Діва 24 серпня-23 вересня

Гостро переживатимете або сваритиметесь через сімейні чи партнерські справи. Будете буквально боротись за якісь зміни у домі, договорі або, навпаки, проти них. На жаль, у баталіях в тільки втрачаєте енергію і гроші. Понеділок, середа і п’ятниця – не найкращий час для житлових претензій – ви відіграєте лише формальну, а не фактичну власну частку.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Вас щось дуже налякає: якась інформація, документ, поїздка. Насправді, ви просто не готові до такого повороту справ і до тривалої «облоги». З іншого боку, це тиждень фізичної праці і подолання опору середовища. У побутовому плані зіткнетесь з поломками. Ще боротьба буде пов’язана зі своїм здоров’ям чи здоров’ям когось з рідних. До кінця тижня станеться приємна подія, і ви зовсім забудете про те, що було спочатку.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Вас охопить сильний азарт і бажання ризикнути (мало не життям). Результат – індивідуальний, і в такому прогнозі його передбачити неможливо. Можна лише сказати, що у понеділок і середу ризикуєте втратити гроші, цінні речі, професійне чуття і легкий успіх, якщо він у вас був. Можуть статися неприємні події з дитиною чи коханою людиною. Можна сказати переживете енергетичну і самооцінюючу кризу.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Ризикуєте під фінал наламати дров. Але це не означає, що все погано. Якщо справа у вашому житті (що стосується особисто вас) завершиться, правда, не так легко і не без втрат. Події тижня, можливо сприймете як деякий крах, якщо станеться конфлікт у сім’ї. Будьте обережні дома з гострими і гарячими предметами, інструментами і машинами. Можливі травми і крадіжки. Небезпечні дні – понеділок, середа і п’ятниця. Вдалі дні – вівторок і субота.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Буквально з понеділка зіткнетесь з підводними кінними у власному житті. Це те, що раніше не помічали. Будете непоступливі і сильно роздратовані іншим оточенням. До цього варто поставитись уважно, оскільки назріває серйозний конфлікт. Можна сказати, що у вашому оточенні станеться «чищення лав». Проте, якщо вам не щастить із сусідами і родичами, то щаститиме у коханні. Будете щасливими у вівторок і суботу.

Водолій 21 січень-18 лютого

Вишукування коштів і грошові проблеми – поле битви у найближчий час. А ще – великі затрати сил і енергії. Висновок: жорстка витрата і відкидання зайвого. Можливо, засмутитесь через отриманий результат. Вас зачепить те, що ви доклали великих зусиль і при цьому втратили власні гроші або речі. Для внутрішнього і зовнішнього балансу цього тижня маєте потребу в корисних і м’яких продуктах. Не гнівайтесь – гнів ваш ворог.

Риби 19 лютого-20 березня

Ви стаєте досить жвавими і заповзятливими, проте запальними і різко настроєними проти оточення. Ви вступаєте у період, коли домагатиметесь істини і справедливості. У нерівній боротьбі можете втратити деякі із своїх переваг і привілеїв. Понеділок, середа і п’ятниця створюють такі ситуації, в яких у вас з’являться проблеми і особисті конфлікти. Якщо ви жінка, то на ваш настрій і неадекватну поведінку сильно впливають чоловік або батько.