додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 15 по 21 липня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 15 по 21 липня)

1625

Овен 21 березня-20 квітня

Маєте досить сприятливий час для того, щоб поправити своє фінансове становище. З полегшенням зітхнуть ті, які мали справи з правоохоронними органами і юридичними органами, а найщасливішими будуть жінки-Овни, на яких чекає кохання Стрільця і Близнят.

Телець 21 квітня-21 травня

Скористайтесь сьогоднішнім і завтрашнім днем, якщо вам потрібно вирішити поточну справу, домогтися своєї мети. Чекайте сюрпризів від коханої особи. Будете здивовані якоюсь новиною, або захоплені якоюсь подією. Не дуже вірте тим, хто хоче нав’язати вам свою думку у бізнесі.

Близнята 22 травня-21 червня

Проблеми з кимось із домашніх можуть відвернути вас від головних справ. Можливо, ви самі залишите домівку через терміновий від’їзд. Жінки-Близнюки можуть закохатися досить палко, на вас чекає цікава новина і подарунок з букетом квітів..

Рак 22 червня-22 липня

Все, що хочеться, може вийти зовсім не так. Попри всі негаразди, на перший план поставте своє самопочуття. Ймовірні розбіжності з ріднею та коханою людиною. Будьте обережні з цінностями.

Лев 23 липня-23 серпня

Присвятіть цей час собі і своїм особистим проблемам. Веселіться і верховодьте у компаніях. Розваги, азартні ігри і навіть щось більше чекає вас на цьому тижні. Вихідні доведеться присвятити друзям і близьким, навіть веселити когось. Уникайте зайвих хвилювань у понеділок, а напругу перетворюйте на жарти.

Діва 24 серпня-23 вересня

Займіться вирішенням проблем, пов’язаних з сім’єю, або владнайте своє власне питання в державній установі. Уникайте ризику, а також не згоджуйтесь на підмови з боку маловідомих людей. Сердечні і любовні справи будуть проходити досить цікаво. Незайвим буде подбати про здоров’я, у вихідні добре відпочиньте.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Цей тиждень можна віднести до досить напружених. Клопотів можуть додати чиїсь проблеми або вчинок когось із близьких. Але вирішуйте всі свої питання і можете досить вдало домовитись про подальші дії.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Доведеться розв’язувати проблеми, пов’язані з роботою. За досить короткий час зробите більше, аніж за весь період. Не бійтесь зробити перший крок комусь назустріч, проявляйте своє вміння і впевненість. Зараз не час з’ясовувати стосунки.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Ви будете здатні змінюватись, захочеться робити щось нове. Приплив творчої енергії змусить подивитись на світ новими очима. В особистому житті імпонуватиме чиясь відвага і винахідливість. Доля буде усміхатися, у вихідні скористайтесь чиїмись послугами і пропозиціями.

Козеріг 22 грудня-20 січня

До кінця тижня вас охопить стан задоволення за зроблену справу. Приймайте важливі рішення, втілюйте у життя задумані плани. Повсякденно добивайтесь поставленої мети. Більше уваги приділіть своїм дітям і коханим. Непоганий час для фінансових операцій і бізнесових справ.

Водолій 21 січень-18 лютого

З’явиться бажання розібратись у соціальній обстановці. Посилиться бажання волі, вчинки можуть бути необдуманими і не завжди правильні. Захочете показати свою унікальність, виникне потяг до оригінальності. Вдалий час для комерційної діяльності і поїздок. Близька особа зробить неочікуваний сюрприз.

Риби 19 лютого-20 березня

При серйозних життєвих змінах опирайтесь на підтримку впливових осіб. Не бійтесь зробити перший крок для контакту-вас зрозуміють. У вихідні непогано просто побродити цікавими місцями і приємними природними куточками.