додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 13 по 19 травня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 13 по 19 травня)

1250

 

Овен 21 березня-20 квітня

Тиждень передбачається активним і наповненим різними зустрічами. Неочікувані поїздки принесуть успіх і цікаві переміни. Люди, що вас оточують за хочуть вам у чомусь допомогти і особливо в тих цілях, які є матеріальними. Не виключено, що хтось запропонує вам відпочинок.

Телець 21 квітня-21 травня

На цьому тижні бажано продумати стратегічно майбутні дії. Реальним буде шанс втілення у життя раніше задуманого. У вас на роботі нагромадилось проблеми, з якими буде важко справитись іншим, а для вас це буде зовсім легко. Не пошкодуйте на це часу і успіх буде вам забезпечено.

Близнята 22 травня-21 червня

Вже з кінця тижня не відмовляйтесь від цікавих пропозицій. Бо вже з наступного тижня настає час для їх реалізації. Постарайтесь не вступати у суперечки з діловими партнерами, бо вони можуть збунтуватись проти вас. Уникайте гострих розмов і сумнівних компаній.

Рак 22 червня-22 липня

Постарайтесь не приймати серйозно будь-які випади ваших опонентів, бо вони не настільки серйозні і небезпечні, як вам здається. Пристосовуйтесь до ситуації. Вкінці тижня не бажано брати ніяких боргів, кредитів, а також самі не позичайте нікому грошей. Дотримуйтесь стабільності у фінансах.

Лев 23 липня-23 серпня

Задумайтесь про підвищення професійного рівня. У вас з’являється можливість реалізувати намічені плани. На цьому тижні вас чекає цікава зустріч або знайомство, що може докорінно змінити ваші плани. Сподівайтесь на фінансове поповнення. Прийдеться комусь допомогти або зробити якусь послугу.

Діва 24 серпня-23 вересня

Вас буде переслідувати бажання чогось позбутись, з чимось розпрощатись, зняти з себе тягар, який вам заважає бути самим собою. Але не завжди кваптесь завершувати справи до кінця, якщо у вас є можливість ще довірити їх. Розраховуйте на стабільне фінансове становище, а на вихідні сюрпризу.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Ви можете попасти у якісь не дуже сприятливі обставини, які можуть навіть змінити ваше життя. Ще не бажано вирішувати глобальних справ, так як активності зараз проявляти не варто.. хтось має триматися стримано як ніколи навіть з тими, хто для вас не складає ніяких складностей. Уважно до проблем сім’ї і здоров’я.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Наближається досить клопітливий тиждень, прийдеться енергетично вирішувати важливі питання, залагоджувати проблеми, що виникнуть на роботі з близькими людьми. Не бажано іти проти громадської думки, бо вам буде важко доказати свою правоту. Маєте знайти вигідний варіант.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Стримуйте свою роздратованість, вона не піде вам на користь ані в професійному житті ані в контактах. Бадьорість духу і ясність думки стануть вашою прерогативою. Тиждень сприятливий для влаштування на роботу, руху вперед і кар’єрного росту. Це час, коли перемагаєте ви.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Вас позитивний погляд на світ дасть можливість з легкістю впоратись навіть з найскладнішими проблемами і завданнями. Може статися так, що несподівані зустрічі з потрібними вам людьми посприяють розширенню ваших планів і легких впроваджень їх у життя.

Водолій 21 січень-18 лютого

На цьому тижні ви ще маєте триматись в певних рамках. Не вискакуйте і не проявляйте своїх «фе» навіть там, де їх потрібно бути виставляти. Маєте бути вище усіх тих, хто захоче зіпсувати вам настрій. У бізнесі ніяких переінакшень не робіть, можна через тиждень.

Риби 19 лютого-20 березня

На наступному тижні бажано зайнятися розгрібанням справ, що нагромадились. Розставте все по своїх місцях, щоб не переносити на літо. Бажано свої думки тримати при собі. Не дуже обурюйтесь у середу, якщо вас у чомусь будуть звинувачувати. Прийміть це як жарт. Багато фінансових справ на цьому тижні можуть вирішуватись сприятливо і легко.