додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 11 по 17 березня )

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 11 по 17 березня )

1772

 

Овен 21 березня-20 квітня

Значно поліпшиться ваші стосунки з іншими людьми. Дружні стосунки плавно і непомітно перейдуть у любовні. Можливо, з вівторка почнеться ваше спільне життя.

Телець 21 квітня-21 травня

Ви розслабитеся і знайдете задоволення у приємних речах, у звичній атмосфері, налагодженому побуті й психологічно комфортному стані. Почнете користуватись великою довірою з боку жінок, колег і начальства.

Близнята 22 травня-21 червня

Зустрічі з вівторка по четвер повернуть вам радість і смак до життя. Будете надзвичайно щедрі і люб’язні практично з усіма, оскільки ви літаєте на крилах кохання.

Рак 22 червня-22 липня

Вам буде добре і комфортно у власному домі. Відчуєте втіху і заспокоєння, оскільки в домі буде кохана людина. Набагато легше зробити вибір і почнете переїзд, обставите вій дім або створите в ньому свою атмосферу. Напевно, зробите великі покупки. У домі буде святкова або передсвяткова обстановка.

Лев 23 липня-23 серпня

Ви опинитесь у дуже приємному і доброзичливому оточенні. Можливо, це буде жіночий колектив. Вам пощастить у невеликій поїздці, на конкурсі або екзамені. Ви запам’ятаєте цей тиждень завдяки дивовижним і незвичайним зустрічам.

Діва 24 серпня-23 вересня

Цього тижня матимете значний приплив коштів і чудову можливість для спонсорства і бартерного обміну. Ваші достоїнства і здібності буде оцінено і оплачено. Більшість фінансових справ буде здійснено завдяки жінкам.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Березень тільки у розпалі, а до вас уже прийшла надія і успіх. Не втрачайте першого шансу – ви можете відчути себе найщасливішою людиною. Якщо раніше вам доводилося чекати. Сподіватися і підкорятися обставинам. То тепер маєте можливість зробити гідний вибір і заспокоїтись.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Ви захочете романтичності, загадковості і таємничості в особистих стосунках. Будете прагнути того всього, що може принести душевну радість і творче задоволення. Можливо, зазнаєте нерозділене кохання або започаткуєте платонічні стосунки.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Дивлячись на вас, хочеться вам довіритись. Саме у такий спосіб ви і привернете до себе увагу. З вівторка по четвер не втрачайте свій особистий шанс – опинитесь у колективі, де знайдете свій інтерес і навіть ідеальне кохання.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Вирівняється і пом’якшиться ваше становище у колективі і соціальному середовищі. Матимете протекцію керівництва і представників державних структур. У жінок покращиться їхнє сімейне становище, стосунки з чоловіком і коханим. Можливе народження дитини.

Водолій 21 січень-18 лютого

Зможете відчути особисте щастя і витягнути щасливий білет. Хтось виявить до вас прихильність і відкриє свої почуття – від цього почуватимете себе найщасливішою людиною. Вам поталанить за кордоном.

Риби 19 лютого-20 березня

Скористайтесь тією допомогою, яку вам запропонують, а також тією власністю, що дістанеться вам від іншої людини, партнера або чоловіка. Користуйтесь своєю привабливістю і магнетизмом, отримуйте задоволення від кохання і надзвичайних ситуацій.