додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 1 лютого по 7 лютого)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 1 лютого по 7 лютого)

7287

Овен 21 березня-20 квітня

Фінансові успіхи цього тижня не змусять на себе чекати – ви отримуєте не лише зароблені гроші, але й інші приємні бонуси типу премій, нагород, дивідендів, чи й просто хтось вирішить обдарувати вас.

Телець 21 квітня-21 травня

Нові емоційні стосунки, які у вас зараз формуються, потішать своєю справжністю та відкритістю. Виявляється, такі чудові люди бувають, коли не потрібно прикидатися, а можна нормально спілкуватися, заявляти і про себе, і про власні потреби.

Близнята 22 травня-21 червня

Ви відчуєте, що значить підтримка колективу, друзів, людей близьких і не дуже. І не важливо, чи ви перебуваєте серед людей чи живете десь на самоізоляції. Цього тижня ви можете сформувати справжню команду для досягнення спільних цілей.

Рак 22 червня-22 липня

На вас очікує тиждень, завантажений роботою по самі вуха. Здається, навіть не буде коли поїсти через щільний графік, бо тільки ви завершуєте одне завдання, як знаходиться інше, причому, термінове і на вчора.

Лев 23 липня-23 серпня

А у вас знову зустрічі, які будуть приємними в усіх аспектах. Це будуть і душевні розмови, й обмін корисною інформацією, і зародження нових цікавий ідей, і підписання важливих угод, і продуктивна робота.

Діва 24 серпня-23 вересня

Після тривалих сімейних свят й активного спілкування з великою кількістю людей, вам захочеться нарешті видихнути і відпочити від людей. І потягне кудись бродити, побути наодинці з собою і послухати тишу.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Будете нині вмикати в собі командира і керувати парадом, бо ніхто інший не зможе настільки надихнути людей на подвиги, мотивувати їх на досягнення цілей. Це тільки здається, що управляти людьми просто, а насправді – це талант.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Час промайне надзвичайно швидко: тільки був понеділок – а вже і вихідні на носі. Цей тиждень буде надзвичайно насичений різними подіями, цікавими зустрічами, напруженою роботою, і вам потрібно буде багато чого встигнути зробити.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Ви вже звикаєте до того, що життя підкоряється певним правилам та графіку, розпорядок дня став необхідністю і ви розумієте, що не так уже й погано контролювати свій час, ви це робитимете протягом цього тижня.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Ваша пробивна здатність нині зіграє важливу роль у вашому професійному становленні. Бо фахова компетентність – це добре, але як про неї дізнаються інші, якщо скромно сидіти на місці? Тож сміливо заявляйте про себе.

Водолій 21 січень-18 лютого

Щось ви засиділися на одному місці і час би уже кудись рухатися. Якщо в планах поки немає якихось грандіозних переїздів, то можна вирушити на невелику прогулянку чи у мандри десь по сусідству.

Риби 19 лютого-20 березня

Цей тиждень для вас буде надзвичайно продуктивним та успішним, ваш важливий проект виходить на завершальну стадію, залишилося тільки доробити останні штрихи та грандіозно відсвяткувати фінал.