додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 1 по 7 липня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 1 по 7 липня)

2009

Овен 21 березня-20 квітня

Цей тиждень буде вдалим, на роботі вас чекає успіх в усіх починаннях. Поїздки і контакти з впливовими людьми передбачаються прибутковими. Думайте про дім, тому що в бізнесові справи можуть негативно позначитись на ситуації у сім’ї. Наприкінці тижня може спалахнути сварка з кимось із родичів. Не втручайтесь у справи, які вас не стосуються і неприємності обминуть вас.

Телець 21 квітня-21 травня

Більшість Тельців може розраховувати на покращання фінансового становища. Наприкінці тижня вас чекає приємна несподіванка в особистому житті, але не втрачайте від цього голови.

Близнята 22 травня-21 червня

Якщо виникнуть серйозні труднощі, будьте стриманими і розважливими, а найголовніше-не зривайтесь на рідних, адже вони щиро вболівають за вас і їхні підтримка вам дуже потрібна. На великі успіхи не розраховуйте, іноді можете мати додаткові клопоти, неприємності на роботі, хтось буде тиснути на вас. Пильнуйте здоров’я, не ризикуйте.

Рак 22 червня-22 липня

Будете відчувати підвищений темп роботи і зайвий раз переконаєтесь, що життя це вічний рух. Поїздки, зустрічі, біганина – з усіма потрібно буде дати раду. Нарешті вам вдасться реалізувати давно задумані проекти. Близько п’ятниці можуть виникнути сімейні проблеми. Рідні потребуватимуть вашої допомоги, тож знайдіть час для них, особливо у вихідні.

Лев 23 липня-23 серпня

Цього тижня на вас чекає багато приємних подій – несподівані зустрічі, значні фінансові надходження, хороша звістка у сімї. Настав час відновити втрачені позиції на роботі. Без вагань втілюйте у життя навіть найсміливіші плани і в жодному разі не зупиняйтесь на півдорозі.

Діва 24 серпня-23 вересня

Більше уваги приділяйте дому і сімї, тим проблемам, що найбільш вас стосуються. Цього тижня не намагайтеся конфліктувати з колегами по роботі, бо це може спричинити купу проблем, так що краще проявляти толерантність, поступливість при розв’язанні суперечливих питань. Не бійтесь ризикувати, беріть від життя все, що вам належить.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Наступного тижня у вашому житті можуть статись суттєві зміни, не виключено, що таємне стане явним, зважтесь на рішучий крок і вчиніть так, як вам підказує сумління. Способи проконтролювати партнера по бізнесу можуть призвести до розвитку взаємовигідних стосунків. Уважно ставтесь до будь-яких пропозицій.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Ви й далі перебуваєте у чудовому настрої, на роботі і вдома все вдається якнайкраще. Не проґавте сприятливий момент для підписання угоди, яка вже невдовзі може принести непогані дивіденди. Настав час діяти і творити, дерзати і йти вперед. Вихідні проведіть в улюблених місцях.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Цього тижня не звалюйте на себе непосильну ношу, робіть тільки те, що конче потрібно. Деякі ваші дії можуть бути неправильно витлумачені, а це може стати причиною значних витрат. Тиждень сприятливий для спілкування, сміливо зав’язуйте знайомства, вони кардинально змінять ваше життя.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Цього тижня виключно від вас залежатиме, зазнаєте ви шаленого успіху чи значних і болючих втрат. Тепер вам найкраще зайнятись звичною справою, жити на реальні кошти, і тоді тиждень не принесе жодних неприємних несподіванок. Уважніше ставтесь до людей, які вас оточують. Щоб зберегти нормальну атмосферу у сім’ї, приділіть максимум уваги близьким.

Водолій 21 січень-18 лютого

Цього тижня втілення у життя ваших планів може дещо пригальмуватися, а у декого навіть виникне розчарування. Можуть значно погіршитись стосунки з коханою особою. Зробіть все від вас залежне, щоб не допустити конфліктної ситуації. Пам’ятайте: що посієш, те й пожнеш, і багато що у житті залежить тільки від вас.

Риби 19 лютого-20 березня

У вас наче відкриється друге дихання, щоб максимально використати несподіваний приплив сил і енергії, подивіться уважно довкола і виробіть чіткий план дій. Не бійтеся експериментувати, вигадувати, ризикувати – цього тижня вам під силу вирішити навіть найскладніші справи, а перших результатів очікуйте вже невдовзі.