додому Головні В тилу та на фронті: про роботу поліції в умовах війни говоримо...

В тилу та на фронті: про роботу поліції в умовах війни говоримо у програмі “Межа правди” (02.08.2022)

2524

Робота поліції в умовах війни. В тилу та на фронті Національна поліція пліч-о-пліч зі Збройними силами бере активну участь у відсічі та стримуванні російської агресії. З 2014 року поліцейські регулярно їздять у гарячі точки.

З початком широкомасштабного вторгнення у 2022–му Верховна рада оптимізувала діяльність Національної поліції та визначила для неї додаткові повноваження в час воєнного стану. Це викриття мародерів, відпрацювання ДРГ, контрдиверсійна діяльність на предмет виявлення і недопущення дій ворога, допомога військовим, евакуація цивільних.

Якщо на фронті поліція бореться з мародерством, то тут в тилу триває боротьба з шахрайством триває боротьба з розбоями, грабунками, крадіжками,шахрайствами та іншими злочинами, відповідальність за які у час воєнного стану посилена. Як поєднують обидва важливі напрямки, роботу в тилу та на фронті, розкаже начальник Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Олександр Богомол.

Дивіться ефір 2 серпня о 19:30. Запрошуємо до розмови! Телефон студії 43-41-00, 068 676 3900. Свої запитання також залишайте під трансляцією у фейсбуці.