додому Головні “Військова пошта”: з Тернополя на фронт знову їдуть волонтери (відео)

“Військова пошта”: з Тернополя на фронт знову їдуть волонтери (відео)

809

“Військова пошта” вирушає в чергову поїздку на фронт. Волонтерський штаб “Українська команда” вже пів року безкоштовно доставляє вантажі для військовослужбовців в зону бойових дій.

Посилки для бійців можуть передати їхні рідні. Цього разу волонтери вирушать на Харківський, Донецький та Сумський напрямки. Більше розкаже наша Юлія Пацкаль.

  • Ми здійснюємо доставку в досить гарячі точки, куди не можливо доставити певні якісь посилки іншими поштами, – розповідає Тетяна Комісарчук, координаторка волонтерського штабу. 
  • Є також точки, де дислокуються наші військові, вихідці з Тернопільщини, де і волонтери не можуть доїхати. Чи це в силу логістичних проблем, з рештою і питання фінансів, – ділиться Віталій Шафранський, представник волонтерського штабу.

Також за запитом військових 105-ої бригади волонтери доставлять бійцям відремонтовану після обстрілу автівку швидкої допомоги.

Волонтери зізнаються, за час існування “Військової пошти” з гуманітарними вантажами об’їхали всю лінію фронту. Посилки доставлятимуть і надалі, адже понад усе хочуть, щоб бійці якнайшвидше повернулись додому з перемогою.

Приносити пакунки для бійців можна в пункти прийому, які працюють в 14-ти населених пунктах нашого краю. Це Тернопіль, Шумськ, Зборів, Бучач, Трибухівці, Золотий потік, Заліщики, Товсте, Гусятин, Хоростків, Гримайлів, Колиндяни, Заводське та Кременець. Окрім цього через волонтерів на зворотньому шляху воїни можуть передати зайві речі додому. Інформацію про наступні виїзди можна дізнатися за номером гарячої лінії волонтерського штабу (096) 657-67-04 з 10:00 до 17:00.