Відомі тернополяни показали свої новорічні ялинки

2825

Новорічні ялинки із особливими іграшками прикрашають оселі тернополян, про яких мова йтиме далі. У когось вони тимчасові, у когось – витримані роками. Та усі із цікавими історіями. Про святкові деревця відомих містян наш наступний сюжет.

Скромною називає ялинку у своїй оселі начальниця управління освіти Тернопільської облдержадміністрації Ольга Хома. Каже, більшу та кращу вдягають у батьків – там і святкуватиме, вже традиційно, свято Нового року.

-Цьогоріч ми маємо таку ялинку. Пояснюю чому. В нас є маленький син, якому 2 роки, і дерев’яна іграшка – це саме той оптимальний варіант для нас. Він сто разів на день її роздягає, одягає. Для нас це є комфортно.

 

А ось така ялинка у режисера телекомпанії ТV-4 Наталі Денис. Щороку на новорічне дерево поповнюють однією новою іграшкою. Хоча усієї колекції прикрас, яку має жінка, може вистачити і на цілих три ялинки.

-Є такі іграшки, які завжди я вішаю. Ну наприклад, оця лялечка. Їй десь років 43. 

А от народна артистка України Люся Давидко на Новий рік ялинки не ставить – віддає перевагу пахучій сосні. Сосну прикрашають іграшки на релігійну тематику, а також кулі різного кольору. Та є у неї і особливі прикраси для Нового року.