додому Головні Благодійний концерт “Вишиванко, моя вишиванко” організували в одному із Тернопільських дитсадочків

Благодійний концерт “Вишиванко, моя вишиванко” організували в одному із Тернопільських дитсадочків

1074

Благодійний концерт “Вишиванко, моя вишиванко” провели в одному із Тернопільських дитсадочків. У програмі свята були пісні та танці у яких брали участь дошкільнята закладу та їхній вихователі. Також під час події організували ярмарок. Усі охочі могли придбати солодощі та напої, а родзинкою свята став сімейний парад вишиванок. На святі побував і наш – Назарій Голуб.

У різноманітних вишиванках батьки та вихованці Тернопільського дитсадка № 3 прийшли на благодійний концерт “Вишиванко, моя вишиванко”, аби нагадати про важливість сімейних цінностей та українських традицій.

Мета цього заходу, розповіла директорка навчального закладу, не тільки розповісти про сімейні цінності та українські традиції, а й зібрати гроші на безпілотник для наших захисників, які воюють на Бахмутському напрямку.

Прийшла на свято вишиванки разом із донькою і пані Наталя. Чоловік пані Наталі – доброволець, який з перших днів повномасштабної війни пішов на фронт захищати країну.

У програмі свята “Вишиванко, моя вишиванко” були пісні та танці, у яких брали участь дошкільнята закладу та їхні вихователі. Також працював ярмарок, на якому усі охочі могли придбати солодощі та напої.

Родзинкою свята став сімейний парад вишиванок, під час якого батьки із своїми дІтьми продефілювали подвір’ям дитсадка, демонструючи свій неповторний вишиваний одяг.