додому Новини Битва мікрорайонів: у Тернополі відбулися спортивні командні змагання з бігу

Битва мікрорайонів: у Тернополі відбулися спортивні командні змагання з бігу

803

Двадцять п’ятого липня в Тернополі, сповнені спортивного запалу, зійшлися на бігових доріжках десять команд, які представляли мікрорайони міста, щоб вибороти звання найстрімкішої

Як повідомили спортивні новини ресурсу Мета, обласному центрі Тернополя відбулася унікальна, як для області, так і для всієї країни, подія, а саме – спортивні змагання під назвою Бігова Битва Мікрорайонів – 2021. Перегони мали статус відкритого турніру, тож участь мали змогу взяти всі, хто мав бажання та згуртовану команду.

Командні міжрайонні перегони в Тернополі, як це відбувалося

Ця, без перебільшення, феноменальна подія, як для обласного центру, так і для всієї країни в цілому, пройшла в місті вже другий раз. Цього року, на відміну від попереднього, в змаганні взяли участь представники від усіх, за незначним виключенням, мікрорайонів обласного центру, а саме від наступних районів: Аляска, БАМ, Березовиця, Дружба (три команди), Канада, Новий світ (дві команди), Центр. Перемогла, звичайно, Дружба і що цікаво, як в переносному, так і в прямому сенсі цього слова. А якщо точніше, то перемогу, до речі – другий рік поспіль, здобуває команда під назвою Дружбани з мікрорайону Дружба, яка тепер може знову залишити в своєму штабі головну нагороду змагань – Перехідний надувний кубок.

Бігова баталія відбулася злагоджено, на високому організаційному рівні. На всю серйозність підготовки атлетів, вказує той факт, що очільник команди Дружбани, один з кращих спортсменів області, Заремба Ігор, показав рекордний час, завоювавши срібло поміж Runday локацій країни. Його час на трасі становить – 16,14 хвилин, цей показник перевершує аналогічний спортсменів зі Львова, які утримували ці місця. Другу сходинку п’єдесталу посіли атлети з Березовиці, третє місце завоювали спортсмени Центру. Змагання, хоча й отримали статус містечкових, мають всі передумови стати загальнодержавними, з проведенням в декілька відбіркових етапів та фінального турніру.