додому Новини Безкоштовні футбольні прогнози: що це та як ними користуватися?

Безкоштовні футбольні прогнози: що це та як ними користуватися?

946

Для клієнтів букмекерських контор актуальною проблемою залишається пошук якісних безкоштовних прогнозів на футбол. Навіть досвіду в ролі вболівальника та кількох «попадань» при спробі передбачити результат матчу не достатньо, щоб претендувати на місце капера. Звичайному беттеру складно встежити за всіма змінами та даними статистики, а без цього неможливо скласти повну картину майбутнього матчу. Тому багато хто воліє користуватися готовою думкою експертів на сайтах, де публікуються прогнози на футбол на сьогодні.

Правила користування прогнозами на футбол

Перш ніж визначитися з вибором прогнозиста, слід упевнитися в точності аналітичного висновку. Для цього потрібно зробити наступне:

  • Ознайомитися з відгуками про каперів. Найчастіше люди, яких цікавлять безкоштовні прогнози на футбол, залишають коментарі про роботу капера, за якими можна скласти уявлення про його професіоналізм. Але слід пам’ятати, що конкуренти можуть бути готові заплатити за негативні відгуки.
  • Вивчити прохідність прогнозів вибраного аналітика. Вона показує, скільки разів прогноз виявився точним.
  • Визначитись із фінансовим планом. Не слід ризикувати всім депозитом, краще виділити на ставки певну суму, яка не перевищує 1,5% від розмірів банкролу.

Рекомендується утриматися від ставок на світові чемпіонати, коли футболісти виходять на поле підготовленими фізично й емоційно. В цьому випадку аналітика не працює, і переможцем може виявитися клуб із найсильнішим бажанням перемогти.

Які є сайти з прогнозами

Футбол – найпопулярніший вид спорту, тому всі його головні події привертають увагу з боку світових ЗМІ. З наближенням головних подій багато сайтів починають публікувати безкоштовні прогнози на футбол. Умовно такі джерела можна поділити на два види, перший із яких займається наданням інформації, що цікавить беттерів і футбольних фанатів. Тут можна знайти аналізи від експертів, які провели роботу зі збирання та вивчення статистики всіх команд, що беруть участь у майбутній події. Також є платформи, де користувач, який пройшов реєстрацію, може публікувати власні прогнози. Це хороший шанс для каперів-початківців, які в майбутньому планують на цьому заробляти.

Популярні види ставок на футбол

Крім трьох ймовірних результатів зустрічі (перемоги господарів чи гостей, а також нічиєї), у беттерів користуються популярністю такі види ставок на футбол:

  • тотал матчу чи певного футболіста;
  • ставка на кількість зроблених кутових ударів;
  • парі на результат тайму чи всього матчу;
  • фора.

Також багато любителів азарту намагаються вгадати, хто з гравців першим заб’є гол у ворота суперників.

Існують також ставки на договірні матчі, тобто ігри, результат яких заздалегідь домовлений. Такі парі є порушенням законодавства, тому організатори та учасники притягуються до кримінальної відповідальності.