додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 7 по 13 січня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 7 по 13 січня)

1338

Овен 21 березня-20 квітня

У цей світлий тиждень будете налаштовані на успіх і зміни у кар’єрі. Обдумуйте свої плани дій у вільний час. Найймовірніше, ваші таланти не залишаться не поміченими. Згодом можете досягти визнання і популярності у будь-якій сфері. Фінансові успіхи вас не особливо зараз втішать. Час витрат і не дуже великих прибутків.

Телець 21 квітня-21 травня

Тиждень сприятливий для різних відвідин, звернень, занять спортом, культурно-розважальних заходів. Можете купувати важливі і цінні речі, спілкуйтесь з інвесторами. Проводьте презентації, ведіть переговори з потрібними вам людьми. У вихідні відпочиньте активно.

Близнята 22 травня-21 червня

Складнуватий тиждень у спілкуванні і особистому житті. Старайтесь менше вникати у різні конфлікти, сварки, вияснення. Несприятливий час для прийняття різних рішень та звернень до керівництва. Можливі проблеми при оформленні нерухомості, краще такими справами не займатися. Пильнуйте здоров’я.

Рак 22 червня-22 липня

Непоганий час для розвитку професійної діяльності. Перша половина тижня святкова, а друга дуже сприятлива для проведення виробничих зборів, переговорів, працевлаштування, поїздок, отримання консультацій. Можливі цікаві знайомства у одиноких.

Лев 23 липня-23 серпня

Прекрасний час для розвитку різних сфер, освіти, реклами, туризму. Налагоджуйте ділові стосунки, зв’язки між друзями. Звертайтесь у потрібні вам інстанції, видавництва, а також будівельні організації. Будьте більш уважними до своїх близьких у першій половині тижня. Ви також будете непереможеними у якійсь справі.

Діва 24 серпня-23 вересня

Сприятливий час для поставленої мети, дорогоцінних покупок, далеких поїздок, переселення. Фінансова ситуація може повільно змінюватися на вашу користь. Хтось з родичів або близьких друзів можуть запропонувати цікаву ідею.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Настав час заявити про себе у соціумі. Не бійтесь проявлятись такими, якими ви є насправді. Рішуче і наполегливо дійте у будь-яких сферах, які вам відомі. Просувайте свої ідеї, шукайте людей, на яких можна опертись. Вмійте захистити свої позиції в правових інстанціях, якщо ви маєте якісь проблеми.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

У ці святкові дні можете зустрітись з цікавою людиною, яка вплине на вашу подальшу ділову та особисту діяльність, а особливо, якщо ви людина творча. Проводьте презентації або беріть у них участь, вдало маєте здати екзамени або пройти конкурси.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Вирішуйте ці питання по роботі, чи у місцях, де ви знаходитесь. Які мають значимість для вас на подальші часи. Уникайте суперечок у спілкуванні і вмійте приховати свої справжні цілі перед своїми недоброзичливцями. Вирішуйте фінансові питання.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Будьте уважними при роботі з документами. Паперові справи ітимуть мляво. Можете допустити помилок або підписати щось невигідне для себе. Працюйте над своїми планами, зважуйте усі течії підходу до цього, подумайте про спільників. Відчуття впевненості має бути у вас протягом всього тижня.

Водолій 21 січень-18 лютого

Складнуватий тиждень у різних справах, а особливо у професійній діяльності. Час не є вдалим для проведення різних переговорів, заключення фінансових угод, оборудок, звернень до юристів, не проводьте ніяких зібрань. Ставтесь до своїх негараздів досить відповідально.

Риби 19 лютого-20 березня

Тиждень хоча святковий, але досить вдалий для тих, хто займається фінансовими справами. Сприятливий момент для обговорення з керівництвом поточних завдань. У четвер вирішуйте якусь ризиковану справу. У вихідні вмійте зробити свято для себе і близьких.