додому Новини ФК “Тернопіль” готується до першого офіційного матчу після зимового міжсезоння

ФК “Тернопіль” готується до першого офіційного матчу після зимового міжсезоння

878

ФК “Тернопіль” готується до першого офіційного матчу після зимового міжсезоння. На рідному стадіоні тернополяни в неділю, 19 березня, прийматимуть команду “Суми”. Через невдалу осінню частину чемпіонату ФК “Тернопіль” у першій лізі поки посідає останню, 18 сходинку. Сумські гості йдуть шістнадцятими. Примус боротися за виживання у першій лізі обіцяє подарувати вболівальникам цікаву і безкомпромісну гру, відтак тернопільська команда просить підтримки на рідних трибунах.

Готуючись до весняної частини чемпіонату ФК “Тернопіль” звітує про підсилення новими гравцями, про яке подбали у зимове міжсезоння. Нещодавно команда повернулося із тренувального збору в Ужгороді.

Грати в офіційних матчах, кажуть, доведеться лише на перемогу, оскільки команда наразі в турнірній таблиці є останньою і відстає від найближчого суперника на 9 очок. Відкриють сезон тернополяни грою проти сусіда у турнірній таблиці, команди “Суми”. Зустріч відбудеться на центральному стадіоні Тернополя в неділю 19 березня і почнеться о 16 годині.