додому Головні 2018 рік – рік Жовтого Земляного Собаки

2018 рік – рік Жовтого Земляного Собаки

1214

Цей рік для багатьох був непередбачуваним – він склався з безлічі перешкод, падінь і злетів. Для багатьох він був незвичайним, адже Вогняний Півень – символ 2017 року – птах ексцентричний і енергійний. Хто йде йому на зміну і що чекатиме тернополян у 2018 році ? Уже за мить.

2018 рік –  рік Жовтого Земляного Собаки. Турбуватися з приводу, що ж приготувала на час свого правління ця тваринка, не варто. Рік обіцяє стати для багатьох радісним та успішним. Оскільки Собака за своєю природою вірний та відданий, то в сімейному житті людей зустріне суцільний штиль та сонце, розповідає тернопільський астролог Іван Круп’як.

-Переважатиме чоловіча енергетика. Рік характеризується з самим характером тої тваринки. Песик завжди при людині, при господарю. Киця береже хату, а песик береже господаря. 
Земляний Собака символізує реалізм і адекватне сприйняття того, що відбувається навколо. А жовтий колір – колір Юпітера. Ця планета відповідає за благополуччя соціального середовища, поліпшення фінансового стану, а також за досягнення поставлених цілей.

-Пес є непередбачлива тварина, він може зненацька вкусити, бо маючи добрий нюх він знає, що треба кусати злодіїв, облещуватися коло тих людей, які є по своїй природі добрими і помагати тим, хто цього потребує, – розповідає астролог ІВАН КРУП’ЯК.

Наступний рік, можливо, стане для нас початком нової епохи. Якщо комусь буде складно прийняти різкі зміни, не варто впадати у відчай. Не забувайте, що собака – добра тварина, тому під впливом такої покровительки навряд чи виникнуть серйозні труднощі, запевняє Іван Круп’як. Енергія року Собаки буде спокійною і приземленою. В житті будуть незначні зміни. Не варто робити поспішні висновки. Намагайтеся придушувати лінь і аналізуйте те, що відбувається навколо вас, і тоді 2018 рік подарує вам гармонію. Собака сприяє тільки тим, хто йде чесним і щирим шляхом. Тому будьте в гармонії із собою і своїм внутрішнім світом, ставте реальні цілі і будьте щасливі.