додому АТО Хочеш миру – готуйся до війни – так бачить вирішення ситуації на...

Хочеш миру – готуйся до війни – так бачить вирішення ситуації на Сході Андрій Садовий

612

vlcsnap-2014-10-22-16h55m15s88Хочеш миру – готуйся до війни. Так бачить вирішення ситуації на Сході країни міський голова Львова Андрій Садовий. Сильна армія, якісне озброєння, фахове командування і підготовка громадян – те, що маємо зробити вже сьогодні. Під час візиту до Тернополя Андрій Садовий оглянув “Ватру”, зустрівся з місцевою громадою та вкотре висловив свою підтримку на парламентських виборах тернополянину.

Хочеш миру – готуйся до війни. Львів’яни вже другий місяць роблять це на практиці.

– Це є теоретична підготовка, яка відбувається на базі сухопутних військ імені гетьмана Сагайдачного, і друга частина – це практика, стрільба з різних видів зброї на Явірському полігоні… І друге велике навчання, яке ми проводимо, це по медичній допомозі, – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Підтримка місцевого самоврядування, закони про добровольчі батальйони, зміна податкового законодавства, страхова медицина – першочергові і важливі завдання для нового парламенту, вважає Андрій Садовий. Для цього у Верховну раду мають прийти люди, які відповідатимуть критеріям “Професійність, порядність, патріотизм”. Саме тому у Тернополі він підтримує Тараса Пастуха.

– Я довіряю людям, але несу при цьому персональну відповідальність. І ви з мене будете питати за нього… Людина хороший сім’янин, має прекрасну жінку, це дуже важливо, четверо дітей, це дуже важливо, має хорошу освіту, хороший фах. А хто має бути депутатом в вас? – каже Андрій Садовий.