додому духовність У Тернополі вишивають Україну

У Тернополі вишивають Україну

673

vlcsnap-2014-08-27-17h48m19s138У Тернополі вишивають Україну. Наше місто долучилося до всеукраїнської акції – “Україна – разом”. Організатори кажуть, хочуть у цей складний час додати трошки радості українцям і допомогти їм повірити у власні сили.

Почали вишивати Україну у Вінниці. Вже вишиті Рівненська і Волинська області. На черзі після Тернополя – Львів.

– Карта об’їздить усі регіони України, де ми не зможемо доїхати, наприклад Донецька, Луганська область, то є переселенці з цих областей, які готові долучитися до цієї акції і казали, що долучаться. Вони живуть у нас, в Дніпропетровську, Києві, Кіровограді і обов’язково долучаться, – каже Дмитро ГАЙДУЦЬКИЙ, голова ГО “Автомайдан Тернопіль”.

Ірина стала волонтером акції “Україна – разом”. З голкою дівчина вправляється невперше. Ірина каже, вишивка має велику силу і ця акція допоможе нам перемогти.

– Я дуже вірю у вишивку і переконана, що коли ми дошиємо цю країну, то нарешті настане спокій на нашій землі і буде мир, і буде єдність, і буде злагода. А наш Тернопіль ось такий – дуже красивий: синій, жовтий і білий кольори, – розповідає Ірина, учасниця акції “Україна – разом”.