додому Головні Учні Підгаєцького професійного аграрного ліцею виготовили понад 300 спиртівок

Учні Підгаєцького професійного аграрного ліцею виготовили понад 300 спиртівок

581

vlcsnap-2014-11-26-18h30m17s96До спільної акції телекомпанії TV-4 та Об’єднання заради громади “Ядро” продовжують долучатися навчальні заклади Тернопільщини. Цього разу учні Підгаєцького професійного аграрного ліцею виготовили понад 300 спиртівок, купили сухий спирт та передали більше  тисячі гривень на потреби українських бійців.

– Дуже багато наших учнів і наших працівників дивиться ТV-4. Дуже хороші передачі, дуже хороший канал. Ініціатива пішла від учнівського комітету, діти самі проявили таку ініціативу, побачивши , що проводиться така акція для підтримки воїнів АТО – виготовлення спиртівок. Виготовили 350 спиртівок, плануємо ще займатися виготовленням буржуйок, – розповідає директор державного навального закладу “Підгаєцький професійний аграрний ліцей” Ігор Мицьо.

– Сьогодні в нас чергове свято –  з Підгайців привезли спиртівки. Це дуже добре в тому розумінні, що хтось  не тільки щиро говорить, що він щирий патріот, а підтримує нашу неньку Україну, не словом, а ділом. Так по трошки, думаю, що наша армія буде укомплектована таким видом допомоги, – говорить представник Об’єднання заради громади «Ядро» Тарас Білан.

Підтримують українських бійців учні та вчителі Підгаєцького професійного аграрного ліцею не вперше. Нещодавно вони напекли солодощів і влаштували ярмарок та концерт у центрі свого міста. Ініціативу, кажуть педагоги, вкотре проявили самі учні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:   1 600 спиртівок та елементи до буржуйок для бійців АТО виготовили студенти Тернопільського училища №4

– Це не перша акція, ми проводили продажу своїх виробів, які виготовляли учні та працівники нашого ліцею. Це були кондитерські вироби, зібрані гроші ми передали для воїнів АТО, тоді була сума 3000 гривень. Сьогодні для придбання спиртівок ми передамо ще тисячу гривень, крім того, що вже було закуплено і виготовлено спиртівки, – каже директор державного навального закладу “Підгаєцький професійний аграрний ліцей” ігор мицьо.

До акції долучилися також студенти Галицького коледжу. Tv-4 та Об’єднання заради громади “Ядро” дякує усій активній молоді, яка допомагає українським військовим.