додому Новини Тернопільська міліція не буде викидати людей з будівельних майданчиків

Тернопільська міліція не буде викидати людей з будівельних майданчиків

890

vlcsnap-2015-04-28-17h30m01s160Сідати за стіл переговорів і шукати компроміс радить учасникам конфлікту навколо будівництва на стадіоні “Текстерно” і тернопільська міліція. Правоохоронці запевняють, забудівник має усі законні підстави розпочати роботи. Але ставати на чийсь бік міліція не буде. Її завдання – охороняти громадський порядок.

– Порушень при наданні даної земельної ділянки, дозвільних документів для будування виявлено не було. Тому відносини між забудівником і людьми, які там проживають, вони переходять в таку моральну площину. Фактично мілдіція буде забезпечувати там громадський порядок при проведенні будівельних робіт чи акцій протесту. Претензій кримінального характеру до міської ради чи до забудівника на даний час немає, тому треба сідати за стіл і домовлятись, – розповів начальник слідчого управління УМВС України в Тернопільській області Казимир Попіль.

Руслан Балик, начальник міліції громадської безпеки УМВС України в Тернопільській області, додає:

– Це не той час і не та міліція, коли буде викидати людей з будівельного майданчика. Пока не буде домовлено з одно і другої сторони. До тих пір там така ситуація буде.