додому Новини Тернопільська молодь протестувала проти бездіяльності влади та світової спільноти

Тернопільська молодь протестувала проти бездіяльності влади та світової спільноти

525

vlcsnap-2015-01-26-16h35m13s87Тернопільська молодь вийшла на протест проти бездіяльності влади та світової спільноти. Кількість жертв в Україні зростає, тому про це не можна не лише мовчати, а й не діяти. Тернополяни вимагають від влади та світу радикальних дій.

“Я – Україна” – зі знаком питання. Це одне із гасел акції, яку провела сьогодні тернопільська молодь на Театральному майдані міста. Хлопці та дівчата заклеїли рот чорним скотчем. Так вони протестували проти байдужості української влади та світової спільноти щодо подій на Сході України.

– Якщо не зреагуємо, можемо мати повномасштабну війну, яка і так є, але на це ніхто не реагує. ДНР і ЛНР не визнаються терористичними організаціями. Досить схвильовуватись, у нас війна. Досить стурбовуватися, час діяти. Я – Україна? Не з знаком оклику, а з знаком питання. Тому що ми вчора виходили з транспарантами я Шерлі, я Волноваха, я Маріуполь,а завтра може бути я Україна, – говорить голова ГО “Файне місто” та організатор акції Василь Томчишин.

Світ вже звик до того, що в Україні йдуть бойові дії та чи не щодня, навіть у час перемир’я, гинуть люди. Проте так бути не повинно, переконана молодь, яка вийшла на протест. Особливо зараз, коли гинути почали не лише на лінії фронту, а й мирне населення. Результатом акції тернополяни бачать більш радикальні дії влади, та те, що про жертви в Україні говоритиме весь світ, який змусить Російську Федерацію виконувати домовленості. Також тернополяни сподіваються, що ця акція протесту стане всеукраїнською.