додому духовність Тернополян запрошують на прощу до села Острів.

Тернополян запрошують на прощу до села Острів.

585

Тернополян запрvlcsnap-2014-08-29-17h47m00s147ошують на прощу до села Острів. 30 серпня о 5 ранку люди вирушать з Тернополя від парафії Святого Івана Богослова, що на проспекті Злуки. Віряни йтимуть пішки, а потім спільно молитимуться за мир в Україні. Також учасники отримають благословення на добре навчання і зможуть приступити до чудотворної ікони, яку привезли із Глинян, що на Львівщині.

Для молоді парафії Святого Івана Богослова вже стало доброю традицією напередодні нового навчального року йти на прощу в село Острів. Цього року паломництво особливе, віряни йтимуть на прощу з чудотворною іконою, яку привезли із Глинян, що на Львівщині.

-30 серпня цього року вже традиційно від нашої парохії буде відбуватися така піша проща до села Острів, до чудотворного джерела. Вона буде приурочена тому, щоб Господь поблагословив нашу молодь, наших дітей на новий навчальний рік. Ще що є досить цікавим, цього року на цій прощі буде ікона Розп’яття Спасителя із села Глиняни,  – каже  отець Роман ЗАГОРОДНИЙ , сотрудник церкви Святого Івана Богослова у Тернополі

На прощу до Острова запрошують усіх тернополян. Люди вирушать в духовну подорож у суботу, тридцятого серпня, від парафії Святого Івана Богослова, що на проспекті Злуки о п’ятій ранку.

-Запрошую усіх бажаючих і не тільки молодь і дітей, а й усіх старших, бо це вже є доброю традицією, коли на прощі ми бачимо дідусів, бабусь, а також батьків, які разом з молоддю йдуть, стараються відбути цю прощу, моляться за своїх дітей та онуків. Тому всіх радо запрошую на ці молитовні дійства, каже  отець Роман ЗАГОРОДНИЙ , сотрудник церкви Святого Івана Богослова у Тернополі

На прощі в селі Острів люди посилено молитимуться за мир в Україні.