додому Новини Сироти і діти позбавлені батьківського піклування отримали подарунки

Сироти і діти позбавлені батьківського піклування отримали подарунки

557

vlcsnap-2014-12-19-18h33m36s25Cироти і діти позбавлені батьківського піклування отримали подарунки від Святого Миколая. Напередодні Телекомпанія TV-4 оголосила акцію, на своєму сайті ми розмістили листи дітей до Святого Миколая і попросили людей допомогти втілити в життя дитячі мрії. Результат перевершив усі наші сподівання. На наш заклик відгукнулося чимало тернополян і все що хотіли, діти отримали.

Мрії сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування з центру соціально-психологічної реабілітації здійснилися. Сьогодні Миколай за допомогою небайдужих людей приніс їм все, що вони хотіли. А прохання до Чудотворця у дітей були різні. Хтось хотів подарунків, а хтось повернутися в сім’ю. На сайті телекомпанії ми розмістили Листи дітей до Святого Миколая. На наш заклик відгукнулося дуже багато людей. Відтак сьогодні брак материнської ласки і батьківського тепла за допомогою благодійників хоча б трішки вдалося компенсувати подарунками.

-Мені Миколай приніс телефон, м’яч, я дуже задоволений, я дуже чекав на ті подарунки.

– Я отримала ляльку, планшетку і ось це. Дякую Тобі Святий Миколай за подарунки.

– Ми замовляли телефони, планшети і все це отримали. Ми дуже вдячні, що Ви нам подарували.

– Прекрасна акція була організована одним з наших телеканалів – TV-4, щоб подарувати дітям саме ті подарунки, які діти писали в своїх листах. Мій колега Юрій Смакоуз організував, закупив ці подарунки, за рахунок своєї фірми, кожна дитинка отримала те, що забажала. А подарунки, бачите діти наші вже сучасні і вони хочуть планшети і телефони і тому я думаю, що для дітей це велика радість, каже народний депутат України Ігор Побер.

Дітям справді вдалося створити сьогодні свято, каже директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Володимир Завіша.

– Завдяки Вашому каналу нам вдалося зібрати такі подарунки, що я справді їх не чекав, ляльки, солодощі, планшети, телефони, справді те, що вони хотіли. Здавалося б, що в такий важкий час нам не вдасться створити для дітей свято. А тут на диво цей рік як ніколи, всі бажання дитячі виконані. Я хочу сказати, що Україну ніхто ніколи не переможе, бо в нас доброта є, а це саме головне, каже директор Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Володимир Завіша.

Діти, дякуючи Святому Миколаю за подарунки, підготували для благодійників цікавий концерт. Телекомпанія TV-4 дякує усім небайдужим, хто відгукнувся і створив для дітей свято.

– Щиро вдячний всім тернополянам, які відгукнулися і долучилися до цього свята, допомогли нам втілити всі їх бажання. Радість на дитячих лицях – це сама більша подяка, яку ми всі отримали, каже Володимир Завіша.