додому благоустрій Рух на вулиці Карпенка у Тернополі перекрили – її ремонтують

Рух на вулиці Карпенка у Тернополі перекрили – її ремонтують

719

vlcsnap-2014-07-28-13h59m28s237Від сьогодні перекрили рух на вулиці Карпенка у Тернополі. Там ремонтують каналізацію, дорогу, а ще облаштують дві зупинки громадського транспорту. Тролейбуси вулицю Карпенка вже об’їжджають. А маршрутки їздитимуть там ще найближчі 2-3 дні. Комунальники просять тернополян вибачення за незручності.  

На вулиці Карпенка у Тернополі планують облаштувати 300 метрів дощової каналізації, відремонтувати дорогу та встановити дві  зупинки громадського транспорту. За сприятливої погоди усі роботи завершать до 21 серпня.

– Робота, в принципі, якщо б зробили дощову каналізацію, то не є важка. Бо тут є нормальний об’їзд, тут нам мішати ніхто не буде. То не Збаразька, що там важко. Я думаю, що ми впораємося до того числа, до якого нам доведено, – розповідає начальник відділу технічного нагляду Тернопільської міськради Олег Вітик.

Перший тролейбус вже об’їжджає Карпенка через вулиці Миру, Кривоноса. Маршрутки в найближчі 2-3 дні ще їздитимуть на вулиці Карпенка. Далі також об’їжджатимуть.

– Після цього ми плануємо маршрутки розвертати біля “Берегині”, щоб забрати звідти людей і повертатися назад по вулицях: Винниченка, Кривоноса, Миру і на вулицю Дружби, отакий наш графік. Автомобілі повинні заїжджати до своїх будинків, мешканці нам дуже заважати не будуть. Треба перетерпіти. Ми вулицю Симоненка так робили, там було трошки простіше, а тут немає об’їзду до будинків, які розташовані по дві сторони вулиці. То ми будемо трохи пропускати, а вже на період асфальтування на 2 дні перекриємо повністю рух, трошки будуть певні незручності, але ми зразу попереджаємо і просимо вибачення, дорогу потрібно зробити, – пояснює Олег Вітик.

На ремонт вулиці Карпенка у Тернополі передбачено майже 5 мільйонів гривень. Далі комунальники планують завершири ремонт на вулиці Шептицького, відремонтувати вулиці Текстильну, Танцорова, а ще міжбудинкові двори, дитячі та спортивні майданчики.