додому Новини Проти посадовців міськради відкрили кримінальне провадження

Проти посадовців міськради відкрили кримінальне провадження

711

miska radaКримінальне провадження за фактом розтрати коштів місцевого бюджету проти посадових осіб управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради, відділу технічного нагляду та однієї з підрядних організацій відкрив слідчий відділ міської міліції за матеріалами, наданими працівниками УДСБЕЗ в Тернопільській області.

В березні 2014 року в обласному центрі був оголошений тендер по заміні та встановленню нових дорожніх знаків на вулицях Тернополя. Торги на суму понад 1 мільйон 200 тисяч гривень виграло одне з Кременецьких будівельних товариств.

В період з 7 квітня по 1 листопада минулого року товариство-підрядник отримало більш як 100 тисяч гривень на встановлення дорожніх знаків. Проте жодних робіт виконано не було.

Аби встановити остаточну суму збитків, завданих Тернопільському міському бюджету, фахівці обласної фінансової інспекції проводять перевірки. Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 191 КК України – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Джерело: Досьє 102