додому надзвичайне Помер підприємець, родину якого побили та обікрали

Помер підприємець, родину якого побили та обікрали

603

naruchniki_reshetkaВчора, 27 березня, троє невідомих осіб в масках ввечері ввірвалися до помешкання 60-річного жителя Бучача. Вони, застосовуючи фізичне насильство до чоловіка та його дружини, вимагали гроші.

Зловмисники викрали з помешкання значну суму валюти: 15800 доларів США, 2100 євро, 1700 фунтів стерлінгів та ювелірні вироби. 60-річний чоловік помер. Його тіло направили на судово-медичний розтин для з’ясування причин смерті.

На місці події працюють працівники міліції, експерти-криміналісти. Правоохоронці збирають речові докази та шукають зловмисників. В області за вказівкою начальника обласної міліції введено план «Перехват».

Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією статті 115 частини 2 пункту 6 ККУ – умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів.

Триває досудове розслідування в ході якого буде з’ясовано усі обставини вчинення важкого злочину. Якщо вам щось відомо про даний злочин, повідомляйте правоохоронцям за телефоном 102.