додому АТО На Сході дуже просять форму, що не горить, – волонтер Христина Феціца

На Сході дуже просять форму, що не горить, – волонтер Христина Феціца

641

fecicaВ зв’язку з останніми подіями, які відбуваються на Сході,  дуже багато поступає телефонних дзвінків зі Сходу, про нагальні потреби в формі, взутті, медикаментах – кровоспинних, протизапальних. Також нагальна потреба є і в спорядженні, але спорядження трошки дорожче, тому поки що нагально збираємо форму та берци.

По-можливості, якщо таке можливо, просимо небайдужих приносити кошти. Ми будемо закуповувати великими партіями і будем пересилати на схід. Наші волонтери сьогодні вночі виїхали нагально туди, і всі в основному, запаси, які були, все, що в нас було, ми передали на схід.

Ми спілкуємось кожного дня, по-можливості, з нашими бійцями на Сході, і оновлюємо їхні потреби там. Тому просимо дуже про Вашу допомогу і Вашу небайдужість.

– Чи є потреба в продуктах харчування?

– Продукти харчування, коли змінюється ротація, є потреба. Є, звичайно, через те що оскільки Російська Федерація вже повним ходом йде на наші війська, їм доводиться залишати свої місця дислокації, і, відповідно, забирати все, що було там, вони не мають можливості. Вони передислоковуються на інші місця, відповідно, треба все з нуля починати. Бо те все знищується, згорає…

– Розуміємо, чому перевага в грошах, Ви закуповуєте, знаєте, де це робити. Але якщо є люди, які не довіряють і  хочуть купити самі. Зорієнтуйте, що це має бути і яке.

– На Сході дуже просять форму, яка не горить, рукавиці, які не горять. Балаклави, шапки – теплі, які можна взяти під кевларову каску. Зараз пішла четверта хвиля мобілізації і також виникає потреба і в бронежилетах. Але бронежилети поки що не так нагально, оскільки згорає все, пластина ще може бути розгрузка замінена до нього. Тому якщо буде можливість купувати самим – ми будем вдячні за те, що якщо хтось принесе нам форму, наприклад, чи берци самі.

Бажано, берци якщо купуєте, дивіться, щоб була лита підошва, щоб шкіра була спільно, от на язичку, щоб не попадала туди вода, коли зав’язується на шнурочок. Замки перевіряйте. Щоб не купити абищо. Якщо щось краще з бувшого в користуванні, можливо, хтось вдома має, але якісне, аніж дешеве і неякісне. Тому що вони там не звертають уваги так щоб його берегти, воно знищується дуже швидко.