додому Новини Напередодні дня міста у Тернополі стартував 5 тур Favbet ліги 1

Напередодні дня міста у Тернополі стартував 5 тур Favbet ліги 1

552

vlcsnap-2014-08-29-18h04m25s115У гості до тернопільської “Ниви” завітав лідер першості харківський “Геліос”. Зустріч була насичена багатьма моментами з обох сторін, але вкотре тернополяни поступились на власному полі і тепер остаточно осіли в кінці турнірної таблиці.

Вперше з початку сезону команда Самардака мала великі шанси поповнити свій актив очками. Попри те, що “Нива” ще жодного разу не вигравала у харківських гостей, зустріч обіцяла бути цікавою.(0,1) Вже з перших хвилин розпочався натиск гостей, в якому Савін міг з легкістю відкривати рахунок.(8)”Нива”, завдяки активності Гудими, спромоглась відповісти лише неточним ударом Семенюка.(46) Але крапку в першому таймі все ж поставили гості. Вкотре захисники не зрозуміли одне-одного, після чого Субочєв легко забив в компанії двох захисників “Ниви”.(48)

– Перший м’яч, скажем так, груба помилка в центрі захисту, але ну це таке сталося, катастрофи не було, я думаю що могли десь вижати в другому таймі, каже  в.о. головного тренера ФК “Нива” Тернопіль Богдан Самардак.

У другому таймі незлагодженість захисників знову дала про себе знати. На 58-й хвилині відбулась подача на Луценка, який попав лише в стійку.(62) Уже в кінці поєдинку “Геліос” міг подвоювати рахунок, але Нагірний парирував небезпечний удар.(88) Кульмінацією поєдинку став момент на 88-й хвилині. Після падіння харків’янина головний суддя матчу Юрій Балакін поставив на точку.(92) А Кравченко, в свою чергу, холоднокровно реалізував вирок.(93) Після цього арбітр додав ще п’ять хвилин, але тернополяни не спромоглися “розмочити” рахунок.(101-3).
– Хочется поблагодарить соперника, поздравить их с достойной игрой, команда только у встановлении и поэтому дай Бог, чтобы все было хорошо и Нива заняла те позиции, как в прошлое время, когда, это был достойный клуб играющий в Премьер-лиге, говорить головний тренер ФК “Геліос” Сергій Єсін.

А ось інша тернопільська команда на виїзді  зіграла у нульову нічію з ФК “Полтава”. Попри, це “муніципали” залишились на четвертій позиції і мають ще матч в запасі.(67-69).