додому Новини Місцеві прихильники партії Президента формують осередки в усіх районах Тернопільщини

Місцеві прихильники партії Президента формують осередки в усіх районах Тернопільщини

812

vlcsnap-2015-03-02-16h58m35s89Серед основних завдань в роботі називають боротьбу з корупцією в органах влади на місцях, а також допомога бійцям АТО. Конференція Блоку Петра Порошенка “Солідарність” відбулася у Тернополі. Місцеві прихильники політичної партії Президента відтепер формують осередки політичної сили  в усіх районах Тернопільської області.

Конференцію Блоку Петра Порошенка “Солідарність” у Тернополі почали з виконання гімну. Хвилиною мовчання вшанували полеглих українських вояків. Волонтерів, які допомагають бійцям АТО, нагородили подяками “За сумлінну волонтерську працю задля великої перемоги України”. Далі перейшли до організаційних питань.

– Будуть затверджуватись додатково рада політичної партії, будуть прийматись нові члени політичної партії. Партійна робота зводиться до того, що кожна політична партія, прийшовши до влади, вона має мати якісний, якісний кадровий підбір, для того, щоб можна було запропонувати в органи влади і, відповідно, будувати країну, – говорить народний депутат України, фракція “Блок Петра Порошенка” Тарас Юрик.

Серед першочергових завдань у роботі, кажуть, допомога АТО і боротьба з корупцією.

– З нинішнього дня в кожному районному центрі і в обласному центрі зокрема будуть функціонувати центри консультації і надання інформації щодо фактів порушення чинного законодавства і проявів корупції. Ми з сьогоднішнього дня оголошуємо повномасштабну кампанію боротьби з проявами корупції в органах місцевого самоврядування та державної влади. З цього приводу прошу звертатися в усі без винятку офіси політичної партії Блок Петра Порошенка, – пояснив народний депутат України, фракція “Блок Петра Порошенка” Степан Барна.


До своїх лав “Солідарність” запрошує патріотів, чесних, порядних людей, незалежно від віку. Головне – бажання працювати і довіряти політиці Президента.

– Він фаховий дипломат і він використовує всі можливі засоби для того, щоби врятувати країну і витягнути її з того, де вона знаходиться, витягти її з війни, витягти її з страшної руйнації. Сила Росії в тому, що 86% згуртовано навколо їхнього божевільного карлика, який тягне їх в руїну. Слабкість нашої країни є в тому, що ми не є згуртовані. Зробити все для того, щоб країна згуртувалася навколо свого Президента – наше з вами завдання, – каже громадська активістка, письменниця, доцент Леся Романчук.