додому Новини Закону про визнання ОУН і УПА воюючою стороною у Другій світовій війні...

Закону про визнання ОУН і УПА воюючою стороною у Другій світовій війні включити до порядку денного не вдалося

527

 vlcsnap-2014-10-15-17h26m37s76Закону про визнання Організації Українських Націоналістів і Української Повстанської Армії воюючою стороною у Другій світовій війні за свободу і незалежність України депутатам не те що підтримати, включити проект до порядку денного не вдалося. Цим діюча Верховна Рада показала свою неспроможність вирішувати питання національного значення, каже народний депутат України Олексій Кайда.

Проект Закону про визнання Організації Українських Націоналістів і Української Повстанської Армії воюючою стороною у Другій світовій війні за свободу і незалежність України депутати Верховної Ради намагалися внести до порядку денного кілька разів. Не вдалося, каже народний обранець Олексій Кайда.

– Максимально, що вдалося набрати – це 220 голосів, тобто не вистачило всього 6 голосів щодо включення, навіть не розгляду цього питання, а включення до порядку денного. І це на превеликий жаль. Ця Верховна рада довела свою неспроможність вирішувати національні питання на цей час, – говорить народний депутат України Олексій Кайда.

А от прийняття антикорупційних законів Олексій Кайда вважає перемогою.

– Ці закони будуть одним з кроків до очищення влади, дозволять змінити систему відносин в Україні, відносин між владою і суспільством, і дозволять провести очищення, реальне очищення влади від корупції. І я думаю, що на 24 році незалежності Україна нарешті буде йти правильним шляхом.