додому Головні Допомоги небайдужих просить мама 13-річної Вікторії Юрків зі Львова

Допомоги небайдужих просить мама 13-річної Вікторії Юрків зі Львова

1062

vlcsnap-2015-03-05-18h07m44s1047 років боротьби за життя і остання надія на іспанську клініку. Допомоги небайдужих знову просить мама 13-річної Вікторії Юрків зі Львова. У дівчинки епілепсія та гемангіома в хребті. На її лікування за кордоном, у Барселоні, потрібні гроші, яких у родини немає.

Вперше про львів’янку Вікторію Юрків її мама Іванна розповіла нам два роки тому. Їх біди почались у 2008 році, коли дівчинка потрапила в аварію і травмувала голову.

– Вони їхали з нянею в гості і сталася в автобусі поломка, дуже був удар. Дівчинка сильно вдарилася головою… За місяць часу в дівчинки почались головокружіння і втрата свідомості. Ми звернулись в нашу поліклініку. Там сказали, що це епілептичні напади. І стали ми її лікувати від епілепсії, – розповідає мама Вікторії Іванна Юрків.

Відтоді, вже 7 років, родина бореться за життя Вікторії. Перший діагноз лікарів був помилковим, каже жінка, і лікування відповідно теж, тому стан доньки погіршувався. Тепер відомо – у дівчинки епілепсія та гемангіома в хребті, телефоном розповідає Іванна Юрків.

– Ми як минулого року були в клініці в Києві, в нас почала рости гемангіома. Ми вже майже рік не обстежувались, бо навіть коштів на це не було. Ми не знаємо, яка ситація з хребтом, з тою гемангіомою. А щодо мозку, якщо вони знайдуть правильне лікування, бо це після травми, а не родове, то вона може повністю одужати.

Надія на одужання – іспанські лікарі. Допомогти Вікторії зголосилась клініка у Барселоні.

– В тій клініці роблять енцефалограму, цілий тиждень моніторять мозок, тоді дають різні препарати, пробують, що їй підходить. Бо є багато видів епілепсії і вони не можуть визначитись, який це вид. Бо ті препарати, які вони прописують, не допомагають, а дають побічні ефекти.

У Барселону родина мала поїхати ще у січні, проте грошей на це не має, каже мама Вікторії. Багаторічне лікування доньки вже коштувало сім’ї дуже дорого. Разом з чоловіком віддали не один валютний кредит, розповідає Іванна. Після смерті батька дівчинки сім’я не може самотужки зібрати необхідну суму у понад 10 тисяч євро, тому рідні дякують усім, хто підтримує їх і знову просять небайдужих про допомогу.

Фінансову допомогу можна переказати на такі рахунки:

Номер картки приват банку 5211537322820684
Фарина Володимир Іванович. Хрещений доньки.

Та рахунок Райфайзен банк Аваль.
Одержувач Юрків Іванна Іванівна.
Ідентифікаційний код. 2832218626

Рахунок одержувача. 2625656042
Банк отримувача! А.Т. Райфайзен банк Аваль
код банку325570
призначення платежу:
поповнення карткового рахунку номер. 0944647200

Мама Вікторії, Іванна Юрків: 096-420-43-12