додому духовність Юні філософи та релігієзнавці змагались у Зарваниці

Юні філософи та релігієзнавці змагались у Зарваниці

877

turnir_v_zarvanytsi13 команд з різних куточків України зібрав І Всеукраїнський турнір юних філософів та релігієзнавців у Марійському духовному центрі Зарваниця.  Молодь не лише змагалася, а й цікаво відпочивала. Такі заходи по-особливому об’єднують Україну, кажуть організатори турніру.

Перший Всеукраїнський турнір юних філософів та релігієзнавців не випадково провели в Зарваниці, знаному духовному центрі та ще й в День Святого Георгія Побідоносця, захисника справедливості і добра. Саме добро та повага один до одного були провідними у змаганнях, кажуть учасники турніру.

Учні з десяти областей України не лише змагалися за звання кращого, а й вдало відпочили.

– Була чудесна вечоринка, брати семінаристи влаштували такі класні ігри, багаття, ми всі бігали, настільки все це душевно, коли ми приїхали сюди, то ще були танці перед домом, всі беруть тебе за руки, ніхто не соромиться, це настільки надихає, що я думаю, що ми візьмемо собі це за приклад і будемо рухатися вперед, – розповідає учасниця Всеукраїнського турніру юних філософів і релігієзнавців з Харкова Каріна.

Учні зі всієї України молилися в Зарваниця за мир в Україні, бо основна мета турніру не тільки перевірити знання дітей з філософії та релігієзнавства, а й пізнати один одного, разом шукати істину і пережити повноту радості від усвідомлення себе улюбленою дитиною Божою. Перемогла у першому Всеукраїнському турнірі юних філософів і релігієзнавців – команда “Екстрім” зі Снятина Івано-Франківської області.