додому Новини ФК “Тернопіль” сьогодні гратиме на перемогу

ФК “Тернопіль” сьогодні гратиме на перемогу

657

vlcsnap-2015-05-06-12h28m03s169О 18 годині на центральному стадіоні міста тернополяни прийматимуть “Нафтовик-Укрнафту” із Охтирки. Мотивація у господарів неабияка – чотири матчі поспіль вони не можуть перемогти суперників. Цей показник, обіцяє головний тренер ФК “Тернопіль”, команда спробує змінити сьогодні.

Перед матчем із “Нафтовиком”, розповідає Василь Івегеш, його підопічні не лише тренувалися а й достатньо відпочили. Мета – у доброму настрої та із повними силами підійти до гри, адже ФК “Тернопіль” в чотирьох попередніх турах першої ліги не знає перемог. Розраховують і на вболівальників, перед якими на рідному стадіоні тернополяни намагаються не програвати, каже головний тренер ФК “Тернопіль” Василь Івегеш:

– Ми налаштовуємося позитивно позитивним і результат повинен бути, повинна бути борьба. І десь якщо нас десь упрікають, команду керівництво, що не було, мається на увазі агресивності, не було тої борьби, то я думаю, що воно всьо буде і самовіддача буде і футболістам дав трохи відпочити і я думаю одно, що люди прийдуть не пожаліють і ми десь повернемся оп’ять до них лицем і дамо таку ігру, яку вони бажають бачити. – Обіцяєте атакувальний футбол? – Так, обов’язково вдома будем грати, будем атакувати, будем старатись, будемо, від оборони грати не будем, це однозначно.

Матч ФК “Тернопіль” та “Нафтовика-Укрнафти” почнеться сьогодні о 18 годині на центральному стадіоні Тернополя.