додому АТО У Тернополі перевидали книгу загиблого героя Андрія Юркевича “Моя революція”

У Тернополі перевидали книгу загиблого героя Андрія Юркевича “Моя революція”

977

vlcsnap-2015-04-20-15h47m45s7У Тернополі перевидали книгу героя Андрія Юркевича. Він – боєць добровольчого батальйону “Айдар”. Андрій не повернувся з бойового завдання. Він загинув 5 вересня 2014 року біля села Весела Гора на Луганщині. До 33-річчя загиблого бійця дружина воїна перевидала книгу. У виданні “Моя революція” надруковані спогади Андрія про події київського Майдану і Революції Гідності.

Вперше книга Андрія Юркевича “Моя революція” була видана у листопаді 2014 року накладом сто примірників. Вона швидко розійшлася, тому дружина Андрія Христина Юркевич прийняла рішення: видати її знову, але тепер тиражем дві з половиною тисячі. Автор у книзі описав свої відчуття, спогади про Революцію Гідності. Закінчив Андрій працювати над книгою 30 травня, а 16 червня він уже захищав Україну у складі батальйону “Айдар”. Книга буде цікава для широкої аудиторії читачів.

– Щоб знали і цінували тих героїв. Це не тільки про мого чоловіка. Це про всіх героїв, які загинули у Небесній сотні, так і тих, хто поклав своє життя на війні за наш мир, за наш спокій. Щоб люди цінували за що покладено життя, враховуючи, що зараз така складна ситуація. Він дуже хвилювався, що він написав ту книгу. Тому мій обов’язок, щоб люди прочитали цю книгу, я мусила донести дану інформацію, – розповідає дружина Андрій Юркевича Христина.

Книгу “Моя революція” Андрія Юркевича можна придбати у книгарнях Тернополя. Христина Юркевич наголошує, це не комерційний проект, тому ціна дуже доступна. Вона до меценатів не зверталась і надрукувала роботу чоловіка за власні гроші. Також Христина книгу розвезла в усі бібліотеки міста. Христина Юркевич розповідає, Андрій мав намір написати і другу книгу.

– Мало би бути продовження, якби страшна трагедія не сталася у нашій сім’ї. Мала бути “Моя війна” зі слів чоловіка. На жаль так сталося… Як кажуть: найкращих забирають небеса. Віримо, що ця страшна трагедія не просто так відбулася, – каже Христина Юркевич.