додому Новини Тернопільщина: двоє молодих чоловіків крали із нежитлових приміщень

Тернопільщина: двоє молодих чоловіків крали із нежитлових приміщень

723

vorМіліціонери викрили у крадіжках двох жителів селища Мельниця-Подільська. Із нежитлових приміщень вони брали усе, що мало якусь цінність.

Підозрюваним 22 та 23 роки. Вони ніде не навчаються та не працюють. Із січня цього року крали, міліціонери довели їхню причетність до трьох крадіжок.

Аби не привертати до себе уваги, злодії, як правило, орудували вночі, у покинутих будинках. Брали усе, що можна було перепродати або ж здати на металобрухт. З обійстя 64-річної пенсіонерки винесли газові балони та радіоприймач. Ще з одного господарства викрали металеві вироби.

Побували зловмисники також у недіючому приміщенні, яке належить одному із підприємств району. Звідти винесли батареї. Крадене здали на металобрухт, а гроші витратили на випивку.

Щодо підозрюваних розпочато кримінальне провадження. Їхні дії слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло). Їм загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваних до скоєння інших подібних злочинів.