додому Новини Тернопільські діти визначали між собою кращих плавців

Тернопільські діти визначали між собою кращих плавців

958

vlcsnap-2015-04-27-19h04m22s142Дванадцятирічні і молодші діти визначали між собою кращих плавців. У Тернополі провели відкриту першість із плавання Тернопільської ДЮСШ №2. Як і в попередні роки, її присвятили пам’яті про Чорнобильську катастрофу.

Першість із плавання Тернопільської комплексної ДЮСШ №2 провели вже вдев’яте і четвертий рік поспіль ці змагання присвятили пам’яті про Чорнобильську катастрофу. Загалом дітки віком від 10 до 13 років спробували себе у плаванні різними стилями та на різні дистанції. Тренери й судді змогли перевірити техніку, швидкість і витривалість своїх наймолодших вихованців.

– Змагання являються взагалі самим найкращим тренуванням, плюс вони здобувають досвід той, який їм буде необхідний в подальшому для змагань на більш вищому рівні. Підготовка їх до кращих результатів, плюс виконання тих же самих нормативів для плавання, що їм необхідно, – розповів старший тренер відділення плаванння Тернопільської КДЮСШ №2 Віталій Волинець.

Загалом в різних категоріях у відкритому чемпіонаті Тернопільської комплексної ДЮСШ №2, позмагалися за 10 комплектів нагород.